Vizitator mariannnn Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 salutaridaca are cineva vreo idee cum sa scap de un nenorocit de virus care nu face nimic altceva, doar floodeaza serverul din reteaua mea...acest lucru ma afecteaza doar pe mine, imi foloseste toata banda...sa descriu simptomele: in windows abea deschid internet-ul, in linux downloadez cu 9mega in linux cand dau ping in serverul din reteaua mea nu pierd nici un pachet si am timp de raspuns 0.2ms, in windows pierde un pachet din 5 chiar un pachet din 3sigur are cineva o idee si il rog sa imi dea pova?a sa:D Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 solu?ia care merge întotdeauna: format ?i reinstall, f?r? mil?!!!!dar dac? vrei s? p?strezi din datele deja avute în windows... mai greu. Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 nu as vrea sa sterg chiar asa tot...destul ca am sters toate progamele(care contineau .exe si .dll)mi-e teama ca daca pun ce am pe acolo pe dvd, mi-e ca salvez si virusul...-oare exista virus care sa infecteze tabela de partitii? - mai greu de crezut-se poate sa fie ascuns si windows sa nu il vada?? Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 daca ai antivirus instalat, d? reboot, ?i intr? în safemode-ul din windows (ape?i F8)...dup? care, d? un scan... chiar dac? nu te scap? de el, m?car îl identifici.dup? aia, intri în linux, ?i cau?i un tool de devirusare pentru virusul ?la...sau ai putea instala clamav în linux, îi updatezi semn?turile, ?i pui s? scaneze windowsul...îns? dac? ai linuxul ?la sub form? de live-cd... iei tool de devirusare pentru windows, îl copiezi pe un stick, ceva, apoi încerci din windows... nu uita s? copiezi într-un .txt ?i eventualele indica?ii despre cum se folose?te tool-ul!!dac? nu g?se?te nimic, e vorba de adware... asta înseamn? c? trebuie s? instalezi ceva gen "spybot search and destroy", sau "lavasoft ad-aware"... Link spre comentariu
AerosouL Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Incearca Avira Antivirus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum