lorik199 Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 am nevoie de un program care sa imi printeze pdf-urile in oglindaastept pareri Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 De regula in setarile imprimantei ai "Mirror Print" Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2008 De regula in setarile imprimantei ai "Mirror Print" am mea nu aream cautat de am innebunitaceea veche inkjet avea optiunea asta dar actuala nu are Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Ai instalat driverul original sau folosesti pe cel de windows? BTW, ce imprimanta ai? Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 am nevoie de un program care sa imi printeze pdf-urile in oglindaastept pareriCute PDF,este free. Link spre comentariu
hugo Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Tot free... PrimoPDF. Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2008 am lexmark E120o sa caut programele mentionate de voi Link spre comentariu
scormonel Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Cu Adobe Acrobat (nu reader ci acrobat full, adica cel cu care poti creea pdf-uri) faci ce vrei cu pagina. Daca pdf-ul este parolat, nu-l poti modifica si apelezi la "PDF Password Remover". Dar daca nu stii cum, dai o cautare in help cu mirror si gasesti explicat. Succese !. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Daca vrei sa printati desenul unui cabaj imprimat , puteti folosii folia de retroproiector (plastic transparent). eu asa fac la PCBuri. Intai print pe hartie ( sau xerox )si dupa aceea xerox pe folie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum