vlad_2770 Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 nu stiu la ce sectiune ar trebui pus anuntul dar as dori sa stiu care este cea mai mare dimensiune de LCD sau VFD alfa numeric pe un rind sau pe doua rinduri si numarul maxim de caractere (exista afisaja cu mai mult de 20 de caractere pe rind?).Si de unde s-ar putea sa cumpar un astfel de afisaj.Oriucum vreau sa-l folosesc la un proiect cu PIC.Va multumesc Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Decembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2008 scuze , am uitat sa precizez ca ma refer la ce se poate gasi in ro, ca asa am gasit la chinezi: http://www.vfdchina.com/vfd2.htm Link spre comentariu
puiu Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 1. Da, sunt afisaje cu mai mult mai mult de 20 de caractere pe rand. De ex: DEM2424515SYH-PY (2 randuri cu 24 de caractere), DEM40271SYH-LY (2 randuri cu 40 de caractere), DEM40491SYH-LY (4 randuri cu 40 de caractere) sau EAW404B-NLW (4 randuri cu 40 de caractere).2. Produsele se gasesc la ECAS Electro SRL Bucuresti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum