Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

convertor RCA - RF

Vizitator c0de

Postări Recomandate

Buna.Am cumparat recent un TV tuner pentru laptop si vreau sa-l folosesc pentru a prelua semnalul de la o camera de securitate (iesire RCA). TV tunerul are un conector miniUSB8[M] (din specificatiile tehnice) folosit pentru intrare s-video/composite insa nu a venit cu cablul adaptor de la svideo/composite la miniUSB. As dori sa stiu cum pot lega camera de securitate pe intrarea TV a tunerului (nu prea am cunostinte in acest domeniu). Din cate am inteles, pentru asa ceva trebuie un modulator RCA-RF... P.S: Tunerul este Hauppauge WinTV-HVR-900 hybrid TV stick.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipcirip

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut, cauta intr`un vcr vechi modulatorul rf, este pe spate si de obicei contine mufele rf de in/out. Il alimentezi, chiar prin usb, daca permite, sau chiar din alimentarea camerei; in acest caz o poti face wireless, prin montarea unei antene la iesirea rf. Personal am obtinut transmisii satisfacatoare in aer liber in cca 30m... :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări