Vizitator c0de Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Buna.Am cumparat recent un TV tuner pentru laptop si vreau sa-l folosesc pentru a prelua semnalul de la o camera de securitate (iesire RCA). TV tunerul are un conector miniUSB8[M] (din specificatiile tehnice) folosit pentru intrare s-video/composite insa nu a venit cu cablul adaptor de la svideo/composite la miniUSB. As dori sa stiu cum pot lega camera de securitate pe intrarea TV a tunerului (nu prea am cunostinte in acest domeniu). Din cate am inteles, pentru asa ceva trebuie un modulator RCA-RF... P.S: Tunerul este Hauppauge WinTV-HVR-900 hybrid TV stick.Multumesc. Link spre comentariu
cipcirip Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Salut, cauta intr`un vcr vechi modulatorul rf, este pe spate si de obicei contine mufele rf de in/out. Il alimentezi, chiar prin usb, daca permite, sau chiar din alimentarea camerei; in acest caz o poti face wireless, prin montarea unei antene la iesirea rf. Personal am obtinut transmisii satisfacatoare in aer liber in cca 30m... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum