ioannis Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 va salut. am un pick-up, si as dori sa construiesc un preamplif. am cautat la internet si am gasit multe scheme de preamplif p.t.r phono, dar nu stiu care sa fac!!!!daca vreun user are vreo schema verificata, si merge bine, atunci il rog sa ma ajuta!!!!!tuburi care am la dispozitie sint : ecc81 ecc82 ecc83 si e88cc. multumesc Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Dar ce doza aveti cu cristal/ceramica,sau electromagnetica?Daca aveti cu cristal/ceramica,nu aveti nevoie de circuit de egalizare(corectie RIAA). Link spre comentariu
ioannis Postat Decembrie 3, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2008 nu stiu ce doza am, dar este un pick-up de firma NEC, din anul 1990 aproape(nu stiu exact).am legat pick-up la un amplif cu tranzistoare sony, la intrare CD, si nu se auzea deloc. dupa ce am legat la intrare phono, a mers foarte bine!!!! (logic, este cu doza electromagnetica.) Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 http://www.turneraudio.com.au/miscellaneous-schematics1.htm(logic, este cu doza electromagnetica.)Vedeti aici.Puteti incerca cu ECC83,tot dubla trioda,la fel ca 12AX7. Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Eu pe asta o am în plan:[attachment=0]RIAA tube.gif[/attachment] Link spre comentariu
Kosmin Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Eu pe asta o am în plancred ca merge si cu 6n2p-ev (asta pt cine nu are ecc83) Link spre comentariu
ioannis Postat Decembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2008 foarte interesant schema lui ratza si prin scheme lui zal, imi se pare foarte interesant ala cu EF86!!! multumesc foarte mult pentru raspunsuri!!! Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 imi se pare foarte interesant ala cu EF86!!! Atentie la EF86,are tendinte microfonice,montajele ingrijite,au soclurile montate pe o suspensie de cauciuc. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Oricum EF86 se monteaz? în soclu ecranat, nu în aer. Se poate modifica în pseudotriod?, ca mai jos.Am mai g?sit ni?te scheme, în continuare, la preurile complexe se poate decupa numai partea ptr intrarea de pick-up. Link spre comentariu
Vizitator reflex Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 imi se pare foarte interesant ala cu EF86!!! Atentie la EF86,are tendinte microfonice,montajele ingrijite,au soclurile montate pe o suspensie de cauciuc.Vroiam sa fac si eu un VOX AC4 care are EF86 in pre, dar daca e asa sensibila, ma gandesc sa inlocuiesc cu un ECC83/81. Link spre comentariu
cristinel_bm Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Pe acesta l-am facut eu si am fost foarte multumit de el....parere mea. sporuri Link spre comentariu
blue Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Eu am testat mai multe variante de corectoare RIIA (cel putin 30 ) si te asigur ca retelele de corectie pasiva sint net superioare ! Link spre comentariu
Haralambie Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Sincer nu prea vad bine varianta de preamplificare cu tuburi la doza MC. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Sincer nu prea vad bine varianta de preamplificare cu tuburi la doza MC.De ce?care ar fi neajunsurile(inconveniente,dezavantaje,etc)? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum