Vizitator ttoo Postat Martie 27, 2005 Partajează Postat Martie 27, 2005 Ssalutare!Are cineva o schema pt cablul de date DCA-500 (serial) sau DCA-510 (USB) pt tel siemens?Va multumesc! Link spre comentariu
cniky Postat Martie 27, 2005 Partajează Postat Martie 27, 2005 Ssalutare!Are cineva o schema pt cablul de date DCA-500 (serial) sau DCA-510 (USB) pt tel siemens?Va multumesc!Citeste inainte aici -> http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=1064 , deci sorry. Dai un msg. privat, pe forum nu trebuie sa apara asa ceva. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 22, 2005 Partajează Postat Aprilie 22, 2005 eu am cablu de date ptr siemensul meu..acuma nu inteleg de ce e il-egal.. l-am cumparat din oras, de la GERMANOS si il folosesc sa imi transfer pozele pe el.. de decodat nu ma risc pt k pierd garantia...oricum gaseste cablu de date cu 900.000 la GERMANOS - dealer autorizat CONNEX Link spre comentariu
sifor Postat Aprilie 22, 2005 Partajează Postat Aprilie 22, 2005 Adica daca eu vreau sa-mi fac un cablu de date pentru telefonul meu nu pot sa discut despre asta ca se supara aia de la Connex ?Da ce aia de la Connex din asta traiesc ?Don Mario Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 22, 2005 Partajează Postat Aprilie 22, 2005 sifor.. ei intelesesera k vrei sa il folosesti sa decodezi telefoane, sa reincarci cartele sau ceva de genul asa..sfatu meu e sa te duci in TM ga gasesti pe acolo cablu date ptr siemens pe la 500.000 lei pe USB Link spre comentariu
sifor Postat Aprilie 22, 2005 Partajează Postat Aprilie 22, 2005 Nu ma intereseaza pe mine sa sparg telefoane ! Eu vreau sa ma leg pe seriala telefonului la serverul de GPRS sa trimit date pe un alt server.Nu inteleg de ce nu ai voie sa discuti de cabluri de telefon mobil ?Ce treaba are Connex-ul cu cine isi face si ce cablu isi face la telefonul lui personal ? Adica ce ? N-am voie sa-mi fac cablu la telefon ! Trebuie sa dau 500.000 pe 2 mufe si un chip de 30.000 ca sa-i ingrash pe aia care fac cabluri ? E uite ca n-am dat, si am facut singur ! Ia sa vad ce-mi face Connexul ! ?Don Mario Link spre comentariu
cristianp Postat Aprilie 25, 2005 Partajează Postat Aprilie 25, 2005 ******************************edited by cniky. te rog respecta regulile forumului. Cine e destul de atent poate gasi informatile necesare de obtinere a ceea ce-l intereseaza aici pe forum.Pana la noi directive, toata lumea se supune regulilor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum