Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

parere filtru activ...

Vizitator cilibiu gerogica

Postări Recomandate

Vizitator cilibiu gerogica

Buna seara.Am si eu o mica nelamurire...mi`am facut o amplificare pentru un woofer dar nu i`am pus filtrare..imi filtra placa de sunet de unde luam sunet...aveam o placa creative...daca o setam la 55 Hz pentru bass mi se auzea destul de bine..chiar f bine..eram foarte mutumit...acum caut un filtru activ pentru subwoofer...poate ma sfatuiti si pe mine ca nu ma pricep foarte bine...ce parere aveti despre acest filtru activ http://www.hi-end.ro/modul-filtru-subwo ... -1503.html

o sa`mi filtreze precum placa de sunet..?L`a testat cineva?e destul de scumpicel..ma gandesc ca poate e ceva de capul lui..:P

Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

4

Vizitator dragu_tatii

Salut Daca te pricepi sa faci tu montajul sau poate sa dai la altcineva sa-l faca iti atasez un filtru activ pentru subwoofer mai simplu si care mie mi-a mers nemaipomenit de bine Cu stima

Link spre comentariu
Vizitator dragu_tatii

SalutParerea mea e ca iesi mult mai ieftin daca iti faci tu (sau un prieten priceput) montajul si e si mai distractiv asa.Acum, nu stiu daca schema si cablajul pe care il atasez acum face cumva concurenta cu produsul de la firma mentionata de dumneavoastra (seamana izbitor de bine), dar merita incercat (nu l-am facut pana acum .... pentru ca imi merge exceptional modulul de filtru atasat de mine inainte) si ca o chestie (pentru cunostinta mea generala) la ce iti trebuie asa de multe reglaje??Bun acum .... atasez proiectul asta .... sper sa fie bine .... si sa nu se supere nimeni pe mine .... ca pana la urma, e munca mea de proiectare a cablajului (se poate observa ca nu e facut cu programe specializate de proiectare cablaje ..... e facut in autocad)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări