Vizitator cilibiu gerogica Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Buna seara.Am si eu o mica nelamurire...mi`am facut o amplificare pentru un woofer dar nu i`am pus filtrare..imi filtra placa de sunet de unde luam sunet...aveam o placa creative...daca o setam la 55 Hz pentru bass mi se auzea destul de bine..chiar f bine..eram foarte mutumit...acum caut un filtru activ pentru subwoofer...poate ma sfatuiti si pe mine ca nu ma pricep foarte bine...ce parere aveti despre acest filtru activ http://www.hi-end.ro/modul-filtru-subwo ... -1503.html o sa`mi filtreze precum placa de sunet..?L`a testat cineva?e destul de scumpicel..ma gandesc ca poate e ceva de capul lui..:P Va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator dragu_tatii Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Salut Daca te pricepi sa faci tu montajul sau poate sa dai la altcineva sa-l faca iti atasez un filtru activ pentru subwoofer mai simplu si care mie mi-a mers nemaipomenit de bine Cu stima Link spre comentariu
Vizitator cilibiu gerogica Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 nu ma pricep..daca o a sa gasesc pe cineva sa`mi faca o sa apelez..oricum mutumesc frumos... Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 ia-l pe cel de la hi-end are suficiente reglaje incat sa-l faci sa sune cum vrei Link spre comentariu
Vizitator dragu_tatii Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 SalutParerea mea e ca iesi mult mai ieftin daca iti faci tu (sau un prieten priceput) montajul si e si mai distractiv asa.Acum, nu stiu daca schema si cablajul pe care il atasez acum face cumva concurenta cu produsul de la firma mentionata de dumneavoastra (seamana izbitor de bine), dar merita incercat (nu l-am facut pana acum .... pentru ca imi merge exceptional modulul de filtru atasat de mine inainte) si ca o chestie (pentru cunostinta mea generala) la ce iti trebuie asa de multe reglaje??Bun acum .... atasez proiectul asta .... sper sa fie bine .... si sa nu se supere nimeni pe mine .... ca pana la urma, e munca mea de proiectare a cablajului (se poate observa ca nu e facut cu programe specializate de proiectare cablaje ..... e facut in autocad) Link spre comentariu
Vizitator kimboslice Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 A cumparat cineva modulul de pe hi-end? se poate seta high passul la 40 hz ? Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 high-passul e setat la 20hz,adina prin filtru nu trec frecventele de sub 20hzde ce vrei sa ridici acest prag? Link spre comentariu
Vizitator kimboslice Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Pai vreau sa fac un planar wave horn si are nevoie de high pass la minim 35 hz pt a limita cursa difuzorului Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 in mare ar merge,ca ala tot un filtru e,trebuie sa-l identifici pe placa si sa schimbi niste rezistente/condesatori(vre-o 2)vorbeste cu vasile,el ar trebui sa stie exact Link spre comentariu
Vizitator kimboslice Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Multumesc mult. mai am o intrebare, de ce piese as mai avea nevoie sa pun montajul in functiune ? Scuze dar sunt incepator (traful de 2*25vcc cati amperi?) Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 merge si un traf de 2x15v alternativ,dupa redresare obtii peste +/-20Vcc,apoi pui un stabilizatori cu lm7815 pe + si cu 7915 pe - si gata traful,sa aiba cam 100-200mA,sau si peste ca sursa,fa asta: http://sound.westhost.com/project05a.htm,doar partea cu puntea o pastrezi,si in loc pui asta: http://sound.westhost.com/project05.htm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum