Vizitator silex75 Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Buna am acasa 2 boxe sony ss-e107v si am primit de la cineva doua filtre pe 3 cai.Daca vreau sa le pun in aceste boxe cam ce difuzor de medi mi-ar trebui si daca trebuie sa fac si alte modificari la ele.Boxele nu au filtru decit pe inalte un condensator.As vrea sa stiu daca trebuie modificata si incinta.Multumesc Link spre comentariu
Romica_t Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Da-le pace asa cum sunt,mai mult o sa strici decat o sa castigi.Filtrele ori le vinzi,ori iei componetele de pe ele si le folosesti la altceva.Daca boxele sunt originale,au fost facute astfel incat sa scoti ce e mai bun din ele. Link spre comentariu
danzup Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Intotdeauna fabricantul prin simulari si incercari foarte riguroase , cu scule si softuri profesionale , incearca sa traga la maxim de toti parametrii unei boxe . Daca ei au hotarat ca filtrul este de ajuns sa fie implementat cu un condensator , atunci inseamna ca acesta a fost compromisul cel mai bun strict pentru boxa asta !Din pacate mersul pe jos , apa calda , incintele si filtrele au fost deja descoperite de catre altii ..... Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Da-le pace asa cum sunt,mai mult o sa strici decat o sa castigiAceeasi parere. Lasa incintele asa cum sunt. Nu duce modificari. Link spre comentariu
mircea888 Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 eu nu vad ce imbunatatire ai putea aduce, chiar daca pui filtru raspunsul in frecvetele joase va fi cam acelasi. daca mai strecori un difuzor de medii pe acolo cred ca o sa se auda tot la fel, e chiar posibil ca difuzorul tau de medii sa aiba SPL mai mare si sa mai acopere din bass.acele difuzoare sunt facute pentru boxe pe 2 cai, nu are rost sa strici boxele degeaba. Link spre comentariu
Vizitator silex75 Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 ok multumesc de sfaturi cred ca le las asa ca suna bine .am crezut ca cu filtru o sa aiba un bas mai curat Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Pu?in pe lîng? subiect... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum