Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtru de praf pentru un PC cu 10 ventilatoare!!!

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

10

• Stefan

5

• Dr.L

3

• Blind

2

Top autori în acest subiect

Suruburile nu erau destule, mai ales pentru ca era o cutie de capatat pe care fostii stapani vroiau sa o arunce la tomberon ca le vajaia toata firma de la atatea ventilatoare. Am ceva suruburi in plus ramase de la cutiile mai vechi de PC unde iti dadeau suruburi in plus. Cutiile de acum au de obicei suruburi lipsa, daca mai pierzi si tu unul poti sa lipesti capacul scotch ca rezerve la suruburi nu se mai dau! :rade: Nu vreau nici leduri nici overclock si nici cutii bengoase, cel mai tare vreau sa nu faca galagie si sa fie stabil. La mine calc e unealta de lucru, trebuie sa isi faca treaba eficient, nu sa ia ochii.Daca nu ma crezi uite cum e calculatorul din laborator:[attachment=0]PICT9957a.JPG[/attachment]

Sau ai putea sa faci asta:
Nu tu praf nu tu zgomot....
Link spre comentariu

Sau ai putea sa faci asta:

Nu tu praf nu tu zgomot....
Arata deosebit de interesant, imi place! :49 Este un PC bagat intr-o cutie etansa si transparenta, cutie scufundata apoi intr-un acvariu. PC-ul este racit tot cu aer suflat de ventilatoare.Asa ca de praf si de zgomot tot nu scapi! :cry:
Link spre comentariu

mi-a fost lene sa citesc tot thread-ul, dar pt filtre de praf merge pus un ciorap de dama (dresuri) in 2 sau 4. eu mi-am facut asa ceva cu o rama de carton si lipita cu prenandez. trebuie sa te orientezi totusi sa fie cat de cat estetic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări