Vizitator mpcb Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Buna ziua, ajutati-ma cu o schema de sat finder, va rog.Multumesc Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 la cat e de ieftin nu cred ca te ajuta prea mult schema. sigur nu reusesti sa il faci mai precis si mai ieftin de cat cele din magazinele on-line ! Link spre comentariu
gabiTV Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 la cat e de ieftin nu cred ca te ajuta prea mult schema. sigur nu reusesti sa il faci mai precis si mai ieftin de cat cele din magazinele on-line !pentru 25 ron nu cred ca merita sa i-ti pierzi timpul! Link spre comentariu
toni69- Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 buna ziua' am cumparat un satfinder si am in cutie si un suport pentru 10 baterii r6. va rog sa ma informa-ti si pe mine cum sa-l folosesc . va multumesc Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 In suport se monteaza bateriile! Link spre comentariu
toni69- Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 e normal ca acolo se pun bateriele pe mine ma interesa ce fac cu el in vreme ce acolo spune ca satfinderul se alimenteaza din receptor Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Precizeaza ce mufe/conectoare se gasesc pe carcasa satfinder-ului. Link spre comentariu
toni69- Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 in cutie am un cablu care vine din receptor in satfinder (cablu antena cu mufe tata care se infileteaza )iar la adaptorul cu baterii am o mufa tata care nu are filet . la satfinder am o intrare pe care scrie TO REC iar cealalta scrie TO LNB eu am zis ca unde scrie TO LNB sa cuplez firul de la lnb iar la cealalta mufa sa-i pun tensiune din baterii asta in cazul in care nu trece prin receptor Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 se foloseste alimentarea externa in caz ca receptorul nu livereaza tensiunea/curentul necesara functionarii satfinderului Link spre comentariu
toni69- Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 tot nu am inteles. cum ii cuplez cablurile? Link spre comentariu
boederyakumo Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 To receptor- montezi bateriileTo lnb-montezi lnb-ulBlocul baterii, vine in ajutorul reglarii antenei in cazul in care nu este un receptor disponibil alimentarea sat-finder-lnb facand-use din baterii.Probabil pentru o reglare fina a antenei, daca ai sat-finder cu grila sateliti si led se poate folosi sat-finder-ul si pentru reglarea directa pe satelit. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 de ce nu ai achizitionat un sat Finder simplu tot acelasi lucru face ..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum