Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pozitionare antena satelit

Vizitator mpcb

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• toni69-

4

• Stefan

2

• remus68

2

• gabiTV

1

Top autori în acest subiect

la cat e de ieftin nu cred ca te ajuta prea mult schema. sigur nu reusesti sa il faci mai precis si mai ieftin de cat cele din magazinele on-line !

pentru 25 ron nu cred ca merita sa i-ti pierzi timpul! :da
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

e normal ca acolo se pun bateriele pe mine ma interesa ce fac cu el in vreme ce acolo spune ca satfinderul se alimenteaza din receptor

Link spre comentariu

in cutie am un cablu care vine din receptor in satfinder (cablu antena cu mufe tata care se infileteaza )iar la adaptorul cu baterii am o mufa tata care nu are filet . la satfinder am o intrare pe care scrie TO REC iar cealalta scrie TO LNB eu am zis ca unde scrie TO LNB sa cuplez firul de la lnb iar la cealalta mufa sa-i pun tensiune din baterii asta in cazul in care nu trece prin receptor

Link spre comentariu

To receptor- montezi bateriileTo lnb-montezi lnb-ulBlocul baterii, vine in ajutorul reglarii antenei in cazul in care nu este un receptor disponibil alimentarea sat-finder-lnb facand-use din baterii.Probabil pentru o reglare fina a antenei, daca ai sat-finder cu grila sateliti si led se poate folosi sat-finder-ul si pentru reglarea directa pe satelit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări