jack Postat Martie 27, 2005 Partajează Postat Martie 27, 2005 Salut, As avea nevoie si eu de un procesor HB-09-01, sau echivalent in caz ca exista. Este dintr-uh tv Anitech CTV 5102, sasiu HBAL-06 A. Se mai gaseste si la tv Royal TV 5170. Poate ma poti ajuta sa-mi spui unde-l pot gasi. Multumesc mult, jack Link spre comentariu
Vizitator postasul Postat Martie 28, 2005 Partajează Postat Martie 28, 2005 Nu-mi spune nimic aceasta denumire hb-09-01.Acesta este intradevar procesorul?Mai da-mi citeva detalii. Link spre comentariu
jack Postat Martie 28, 2005 Autor Partajează Postat Martie 28, 2005 memorie MN12C201D , restul uzuale: jungle TDA 8305, sunet AN 5265 , cadre TDA 3653C, dec. culoare TDA 3561A, sursa cu tz. Am mai intrebat pe acest forum fara sa primesc raspuns. Totusi, mai sper... Tv-ul cred ca este o chinezarie. Link spre comentariu
Vizitator postasul Postat Martie 29, 2005 Partajează Postat Martie 29, 2005 Nu mi-ai spus nimic de procesor.Nu are cumva lipit pe el o eticheta?Mai verifica o data ce scrie pe procesor. Ce simptome prezinta tv? Link spre comentariu
jack Postat Martie 29, 2005 Autor Partajează Postat Martie 29, 2005 Nu are nici o eticheta pe el. Mai are litera M intr-un patrat. Cred ca e sigla firmei producatoare. Tv-ul l-am primit " de piese ". A venit cu procesorul scos. Am alimentat TDA 8305 cu 12V si a aparut rastrul. Acum am pus tv-ul deoparte. Pana la urma, tot de piese o sa ajunga. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum