Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scheme, link-uri, pareri ptr. STATIVE de BOXE!!!

Vizitator musicall

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• titro

3

• ciombe

1

Vizitator musicall

Inaltimea, din cate stiu eu, depinde de locul in care va fi amplasata incinta.Curiozitatea mea este: ce greutate are incinta?

Pai yo zic ca au cam 40-50 Kg una!La inaltime as dori ca staivul sa aiba intre 1 - 1.5 metri,(deoarece boxele au in inaltime de 91 cm)!!!!
Link spre comentariu
Vizitator musicall

Destul de bine! Am mers pana acum la 5 nunti cu ele si nu mi-au facut probleme! Una chiar a fost in aer liber! ( Acolo spre dimineata cand sa plec in vecinatatea restauranului aprox. 50metri erau case si a iesit un om de acolo si mi-a zis toata nopatea el si sotia nu au dormit ascultand muzica noastra :lol: :) )

Is multumit!!! Acum vreau niste suporti (stative) ptr. ele stie careva???

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator adyman

pe Maica domnului in Bucuresti e un magazin de electronice pe langa vulcanizare,are acolo stative made in India sunt misto lucrate si reglabile.Costa vreo 2.500.000 lei bucata.

Link spre comentariu

Ai cumparat pana la urma astfel de boxe ?Cum suna ?

Am fost si eu sambata sa filmez nunta unui prieten si le-am auzit din intamplare. Vrei sa iti spun cum suna? EXECRABIL. Cred ca sunt acordate pe undeva pe la 70-80 Hz, au niste inalte care nu urca peste 11-12 Khz, este o diferenta mare de sensibilitate intre difuzoare, trebuie sa te joci mult cu eq-ul pana le faci sa sune cat de cat liniar etc, etc, etc.
Link spre comentariu

Vestitul domn Ionescu din Rahova ! Cred ca este cel mai bun bobinator de difuri si micuri de pe plaiurile mioritice ! Nu stiu cum sta cu timpul ? ca ara clienti din gros ! Ca de !........, sunt multi baieti nervosi cu boxele !Don Mario

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări