Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa (SMPS) +/-50v pt amplif

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Salut Tibi,mar interesa și pe mine un cablaj.Cu o pereche de IRFP-uri e capabila sa scoată un 2x75V/20A?Asta ar însemna 1500W.Va alimenta un amplif de 2x400W/4R.

La tensiunea de iesire si esti limitat numai de numarul de spire pe care le poti bobina pe transformatorul ETD49. Teoretic poti scoate si +/-1KV daca folosesti sarma suficient de subtire si realizezi o izolatie corespunsatoare primar-secundar.La 1500W va trebui sa folosesti racire fortata si diode de redresare schottky de amperaj mare, dar te asigur ca amplificatorul tau nu va forta sursa mai mult de 5-600W in regim muzical.TibiPS. Pentru procurare cablaje ma poti contacta pe mail.
Link spre comentariu

Am înțeles,ma interesează.Spuneai sa discutam pe PM dar nu pot sa iți trimit mesaj privat pt. ca ți-ai dezactivat aceasta obtiune.Eu cred ca o sa tragă și mai mult de 500-600W de la sursa in regim muzical când ambele canale sunt aproape în clip sau când ampliful e în bridge.P.S. scuze acum am văzut ca pe e-mail vroiai sa discutam.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări