Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa (SMPS) +/-50v pt amplif

Postări Recomandate

http://www.eetimes.com/design/power-management-design/4012479/Power-Tip-6-Accurately-Measuring-Power-Supply-RipplePentru cei cu "riplu mare" incercati varianta din acel articol, diferenta cer pamant, asa am obtinut de la un 1Vpp riplu la 0.04Vpp, vorbesc la modul general

moro,metoda de masurare este interesanta, dar cred ca ecoul mesajului tau era mai mare daca ai fi postat aceasta informatie intr-un topic sticky.Tibi
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Repet si insist, TL431 nu trebuie strapat.

Fara el riscati sa induceti un curent prea mare in optocuplor.

Tensiunea de iesire a sursei este data de cele doua zennere si se pot obtine tensiuni pana la +/-80V fara a rebobina transformatorul.

Simetria tensiunii de iesire nu are nimic de-a face cu numarul de zenere sau TL431.

Tibi

Ca sa nu induc in eroare..este vorba sursa de la prima pagina +/-50vcc...si cum as putea sa urc tensiunea pana la +/-80vcc? doar schimband cele doua zenere D11 respectiv D12?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări