CATA2003 Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Pai totusi sursa asta e mai simpla de cat K6 care e full bridge. O da K6 mai multa putere cu tor mai mic, dar daca ai gresit la torul ce da impulsuri mos-fetiolor, i-ai belit. Am avut de mult in cap sa-mi fac o sursa in comutatie, dar realizarea este impiedicata de timpul disponibil!Apropo pentru cei cu sursa, nu luam mai bine toruri de tip rotunde R80. Am mai lucrat cu ele, dupa parerea mea ar fi mai usor de bobinat decat cele de tip E.Traful de impulsuri se executa destul de simplu pe un tor r 16-18 , iar despre traful de putere , te contrazic , nu e mai usor de bobinat , deoarece e greu sa-i faci inzolatia intre primar si secundar . Link spre comentariu
Vizitator iokymy Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Traful de impulsuri se executa destul de simplu pe un tor r 16-18 , iar despre traful de putere , te contrazic , nu e mai usor de bobinat , deoarece e greu sa-i faci inzolatia intre primar si secundar .Eu am bobinat pe ambele forme de traf. Mie personal mi s-a parut mai usor pe cel rotund dar eu am folosit sarma izolata dinaia mai groasa de boxe de aprox 2.5mm in diametru.Sa auzim de bine cu aceasta sursa si astept cablajul. Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 se mai pot face inscrieri pentru PCB?...daca da ma inscriu si eu cu unul Link spre comentariu
UltimateW Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 o inghetat proiectul? Link spre comentariu
UltimateW Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 ma gandeam ca andiy sau cineva ne anuntza ca nu se mai face nimic.noi sa fim sanatosi ca ... Link spre comentariu
andiy Postat Decembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Nu a murit nimic. Daca era asa, aveam grija sa va anunt ca si initiator al thread-ului.Doar ca nu au fost prea multe propuneri constructive, ca sa mai aiba vreun rost continuarea discutiilor de aici,si, in plus, nimic nu se face doar din vorbe. Link spre comentariu
UltimateW Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 cablajele pentru sursa prezentata la primul post se mai realizeaza? Link spre comentariu
costy Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 ma bag si io ca musca; un prototip a facut cineva? ca dupa,e mai greu de modificat cablajul,iar o sursa smps nu e usor de facut,una e pe hartie alta e in realitate. Link spre comentariu
Guest1 Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Asteptam, in continuare, inscrieri pentru cablaje la aceasta sursa. Nu se plateste nimic inainte. Nu se vinde nimic netestat. Cine se inscrie acum cumpara cablajul/piesele cu adaos 0%. Va rog, seriozitate, nu va inscrieti daca nu puteti suporta costurile sursei. Va rog discutiile strict on topic. Orice discutie pe langa subiect este ignorata. Multumesc, Tibi Link spre comentariu
George(sb) Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 un cost total pcb + piese? Link spre comentariu
Guest1 Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 un cost total pcb + piese?La pagina 2 a acestui thread este o lista prezentata de andiy.Pretul cablajului il vom avea numai dupa ce vom cere o oferta de pret si dupa ce vom sti exact numarul de PCB-uri.Tibi Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Sarbatori fericite la toti forumistii !!!!As vrea sa incerc sa fac acest S.M.P.S. dar am 2 intrebari:1. Se poate modifica schema sa pun in loc de SG3525 un TL494 ?2. Se pot folosi chopperi IXFH12N90Q?[attachment=0]ixfh12n90q.pdf[/attachment] Link spre comentariu
danzup Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Sarbatori fericite la toti forumistii !!!!As vrea sa incerc sa fac acest S.M.P.S. dar am 2 intrebari:1. Se poate modifica schema sa pun in loc de SG3525 un TL494 ?2. Se pot folosi chopperi IXFH12N90Q?[attachment=0]ixfh12n90q.pdf[/attachment]1. doar cu modificari deoarece cele doua circuite sunt un pic diferite functional dar si la pini 2. da se pot folosi , eu am folosit si cu 1 ohm Rdson la surse , doar ca la incarcare mare se incalzesc mai tare ca cei cu Rdson mai mic (de ex IRFP460 ) Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Multumesc de raspunsuri danzup. As mai avea o rugaminte la tine: poti sa ma ajuti si cu modificarile, daca le sii pentru ca io nu ma prea pricep in S.M.P.S. (cel putin nu in proiectarea lor) Cu respect Sergiu. Link spre comentariu
oficemircea Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 daca mai este valabil ma bag si eu cu o bucata,dar mai vb,poate ma razgandesc pana la sfarsit si ma bag la mai multe. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum