Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa (SMPS) +/-50v pt amplif

Postări Recomandate

Aceeasi problema o am si eu, nu stiu de unde sa iau sarma aceea pt transformator, litzwire, dati-ne si noua va rugam mult un pont de unde putem lua, daca nu aici pe PM, ca sa nu deranjam pe nimeni desii multi cred ca se afla in situatia noastra, numai bine si asteptam sursa cea noua si un pret estimativ!

Link spre comentariu

Nu e nici un secret. Sarma si multe alte accesorii puteti cumpara de la Afero.roS-a mai incercat un group-buy aici -> viewtopic.php?f=180&t=57126Problema este ca se livreaza numai role de ~4Kg ceea ce corespunde la peste 400m de litzwire.Pretul este in jur de 300euro pe rola.Nu am inca un pret pentru noua sursa.Ce va pot spune este ca noua sursa va fi gata montata si se va putea procura cu sau fara modul PFC.Tibi

Link spre comentariu

Eu sint curios in ce consta partea de PFC si ce miezuri se folosesc pt bobina de storage...

Partea de PFC va fi cu circuit special pentru PFC si cu tranzistorul si bobina lui .Cauta circuite dedicate pentru PFC si iti satisfaci curiozitatea .Cele 2 blocuri functionale : PFC si sursa SMPS vor fi realizate fiecare cu circuite dedicate (suntem totusi in anul 2010) , ne-am hotarat sa nu mai folosim anticele SG , IR si restul, e timpul sa trecem la noile familii de circuite folosite in surse profesionale de putere mare .Deocamdata atat !Mai dureaza ceva timp pana vom posta schemele , deoarece pana nu vom avea gata totul, perfect functional , nu vom mai posta nici un fel de info .
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Mergem mai departe cu anuntata sursa de 1500W:- topologie rezonanta- soft start- soft switching- toata gama de protectii- modul PFC optionalIn zilele urmatoare vom deschide un nou group buy.Pentru aceasta sursa voi deschide un topic separat.Cei care se vor inscrie vor beneficia de cablaj la pret de producator si componente la pret de TME, litzwire + trafo.Vom comercializa si sursa gata montata.Tibi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări