Guest1 Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Apreciez faptul ca imi explici mai pe intelesul meu, dar eu vorbeam de prima sursa , cea de la pagina 1 a acestui topic, care contine ETD39 si voiam sa stiu daca poate duce doua IPA400 daca il inlocuiesc cu un ETD49, si am aflat ca merge, va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat. Schema de la prima pagina este un pic neclara, dar acolo este un ETD59. Tibi Link spre comentariu
Guest1 Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Beculizatorul Carpatin !!!Am rebobinat traful ca peste 200W litza incepe sa cante ... o placere ...Peste fiecare strat de litzwire este obligatoriu sa dati cu lac sau un adeziv care sa intareasca foarte bine bobinajul.Intre primar si secundar cel putin 4 straturi de izolir sau doua straturi de hartie cerata.Incercati sa minimizati, pe cat se poate, capacitatea parazita primaj-secundar.Toate bobinajele le efectuati cat puteti voi de strans.Tibi Link spre comentariu
Guest1 Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Pozitia Jp2 pentru 220V.Jp1 nu se strapeaza.Tibi Link spre comentariu
Guest1 Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Asa se monteaza corect Tr4 si restul componentelor pentru protectia la suprasarcina.Tibi Link spre comentariu
Guest1 Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Incarcati cu un start subtire de fludor cu Ag traseele stanate.Tibi Link spre comentariu
nana Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 am cronespan sau cum naiba i-o zice e ca o hartie cerata(defat o combinatie intre hartie si plastic). E folosit la motoarele electrice la bobinaj, e bun ca sa il folosesc ca si izolator intre sectiuni ? Ca sa dau jos lacul de pe litzwire pot sa inmoi capu sarmei in diluant se dizolva acel lac, sau trebuie prazit cu celebra aspirina(pute de mori)? Link spre comentariu
Guest1 Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 In loc de aspirina merge si cu alt ... acid, dar pe riscul tau.Tibi Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 S-ar putea sa mearga si fara aspirina,cu leconul la temperatura maxima (cand se distruge lacul) Link spre comentariu
moro Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Eu cositoream cu succes litzwire doar cu varful ciocanului de lipit, daca ai cositor bun (cu flux) va incepe singur sa adere si in acelasi timp sa arda emailu` de pe sarmulitze Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Voi de unde cumparati litzwire caci eu nu am gasit ..iar cablurile de retea cu fire multiple nu sunt asa de bune.. Link spre comentariu
Guest1 Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Voi de unde cumparati litzwire caci eu nu am gasit ..iar cablurile de retea cu fire multiple nu sunt asa de bune.. viewtopic.php?f=180&t=41582&p=405727&hilit=elektrisola#p405727Tibi Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Multumesc pentru raspuns. Link spre comentariu
oficemircea Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Am intrat in posesia a 4 bucati IRG4PC50S-P,si vreau sa stiu ce modificari ar trebui aduse pentru a putea fi folosite in aceasta sursa. Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Pai pt .a folosi toate 4 ai nevoie de o schema full bridge ... doar pt 2 scazi frceventa la 25 khz si alegi un miez mai mare.. Link spre comentariu
andreigradu Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Am dat acum ceva vreme peste un link interesant. Aparate de sudura - fotografii si scheme extrase. ( folderele - colt, kinzo, most) Scheme de circuite de comanda, diagrame cu semnalele obtinute. Chiar si un aparat de sudura ce incape intr-o carcasa de sursa de PC, asta chiar e interesant. (folderul - fot ) Este si o carte tehnica completa la un aparat de sudura cu tot cu scheme pana la ultimul detaliu. ( Cemont S1000) Rasfoiti cu grija si nu o sa va para rau de timpul alocat acestui link. http://leo.wsinf.edu.pl/~leszek/spawarki/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum