Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa (SMPS) +/-50v pt amplif

Postări Recomandate

Apreciez faptul ca imi explici mai pe intelesul meu, dar eu vorbeam de prima sursa , cea de la pagina 1 a acestui topic, care contine ETD39 si voiam sa stiu daca poate duce doua IPA400 daca il inlocuiesc cu un ETD49, si am aflat ca merge, va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat.

Schema de la prima pagina este un pic neclara, dar acolo este un ETD59.

Tibi

Link spre comentariu

Beculizatorul Carpatin !!!Am rebobinat traful ca peste 200W litza incepe sa cante ... o placere ...Peste fiecare strat de litzwire este obligatoriu sa dati cu lac sau un adeziv care sa intareasca foarte bine bobinajul.Intre primar si secundar cel putin 4 straturi de izolir sau doua straturi de hartie cerata.Incercati sa minimizati, pe cat se poate, capacitatea parazita primaj-secundar.Toate bobinajele le efectuati cat puteti voi de strans.Tibi

Link spre comentariu

am cronespan sau cum naiba i-o zice e ca o hartie cerata(defat o combinatie intre hartie si plastic). E folosit la motoarele electrice la bobinaj, e bun ca sa il folosesc ca si izolator intre sectiuni ? Ca sa dau jos lacul de pe litzwire pot sa inmoi capu sarmei in diluant se dizolva acel lac, sau trebuie prazit cu celebra aspirina(pute de mori)?

Link spre comentariu

Am dat acum ceva vreme peste un link interesant.

Aparate de sudura - fotografii si scheme extrase. ( folderele - colt, kinzo, most)

Scheme de circuite de comanda, diagrame cu semnalele obtinute.

Chiar si un aparat de sudura ce incape intr-o carcasa de sursa de PC, asta chiar e interesant. (folderul - fot )

Este si o carte tehnica completa la un aparat de sudura cu tot cu scheme pana la ultimul detaliu. ( Cemont S1000)

Rasfoiti cu grija si nu o sa va para rau de timpul alocat acestui link.

http://leo.wsinf.edu.pl/~leszek/spawarki/

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări