Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa (SMPS) +/-50v pt amplif

Postări Recomandate

• Administratori

Eu stiu cam ce se intampla cu cei care critica, atat fe forum, dar mai ales in acest topic insa m-a imbarbatat o bere si vreau sa ma dau in spectacol ...

se vede ca te-ai imbatat, inafaraca am dat afara pe romochinezoi de aici cine va oprit sa criticati pe forum sau ce ai criticat si au fost persecutii ?
Link spre comentariu

Si eu am o intrebare, am tot cautat detali despre acesta sursa si nu gasesc :jytuiyu , cati Volti scoate si cati Wati are?

Sursa este proiectata atat pentru Ss cat si tuburi.Cu modificarile de rigoare, poate livra intre +12v si +350V, sau intre +/-6V si +/-175V. In plus mai are o sectiune pentru doua tensiuni auxiliare stabilizate cu LT1086, ajustabile in functie de necesitati intre 3v si 15V.Puterea totala este 1KW.Tibi
Link spre comentariu

Nu vreau sa fiu carcotas, este doar o critica constructiva care ar putea imbunatati un eventual PCB SMPS-3 :)Eu stiu cam ce se intampla cu cei care critica, atat fe forum, dar mai ales in acest topic :) insa m-a imbarbatat o bere si vreau sa ma dau in spectacol ...

Ca de obicei, esti un delicat. :-PMultumim pentru observatii si sugestii !Tibi
Link spre comentariu
  • Administratori

Se pare ca am aprins flacara olimpica...Eu stiam ca exista o anumita sensibilitate pe forum, dar nu ma gandeam ca postul meu poate fi privit ca fiind unul nociv.Cu referire la critica va spun sincer ca nu m-am gandit decat la acele mici "altercatii" cu userul djleco sau ceva de acest gen, nu mi-a placut felil in care ati reactionat, dar dreptate aveati, nu m-am bagat in discutii desi acel user imi este foarte antipatic datorita unor aspecte ce nu vreau sa le mentionez. Nu la "romanochinez" ma gandeam, dealtfel cunosc in mare aceasta dispusa si nu am incercat sa o urmaresc special, oarece detalii insa mi-au parvenit din stafful celor doua tabere

@sorteh am inpresia ca vezi lucrurile eronat in cea ce ma priveste, eu nu sunt in nici o tabara. Ca am facut anumite observatii au fost pur administrative nu ca as tine cu cineva, chiar putin imi pasa ce se face si executa pe aici.
Link spre comentariu

Nu te-ai gandit sa integrezi niste retele rcd pe tranzistoarele comutatoare?Btw, se poate niste oscilograme cu impulsurile din primar?Eu personal admir proiectele de genul asta, este bine totusi ca cineva s-a gandit de a veni in sprijinul celor de genu "vreau sa-mi pun o sursa in comutatie pentru amplif si nu stiu s-o fac"Tine`o tot asa ;)

Link spre comentariu

moro,Am in dezvoltare o sursa de 3KW full-bridge care va avea retele rcd pe choppere.La sursa curenta, am sa fac mai multe masuratori cand o sa am filtrul de intrare montat si toate snuberele.Pozele prezentate mai devreme sunt fara snubere, filtru de intrare si conzii de 10n de pe iesire.De fapt se vede si in poza ca sursa este incompleta.Chiar si asa masoara exceptional, iar cu ultimile modificari ;-) stabilitatea este de invidiat.Sunt mai mult decat incantat de rezultatele obtinute cu aceasta versiune.Multumesc !Tibi

Link spre comentariu

Si eu am o intrebare, am tot cautat detali despre acesta sursa si nu gasesc :jytuiyu , cati Volti scoate si cati Wati are?

Sursa este proiectata atat pentru Ss cat si tuburi.Cu modificarile de rigoare, poate livra intre +12v si +350V, sau intre +/-6V si +/-175V. In plus mai are o sectiune pentru doua tensiuni auxiliare stabilizate cu LT1086, ajustabile in functie de necesitati intre 3v si 15V.Puterea totala este 1KW.Tibi
Nu imi este buna, atunci o sa fac prima sursa, am nevoie de 70v, pentru doua amplificatoare Ipa400, o sursa de aproximativ 1,2kw, oare pot trage atat din ea daca pun il loc de miez de ferita ETD39 unu ETD44, sau ETD49?
Link spre comentariu

Nu imi este buna, atunci o sa fac prima sursa, am nevoie de 70v, pentru doua amplificatoare Ipa400, o sursa de aproximativ 1,2kw, oare pot trage atat din ea daca pun il loc de miez de ferita ETD39 unu ETD44, sau ETD49?

Mai pe intelesul tau.

Sursa poate livra +/-70V si suporta varfuri de 1,2W.

Amplificatoarele IPA400 nu livreaza continuu 400W in sarcina, in cazul ca le folosesti pentru redarea unui program muzical.

IPA 400 nu este in clasa A si prin urmare consumul este cu mult sub capacitatea sursei.

Deja sursa este cu ETD49.

Citeste cu atentie threadul.

Tibi

Link spre comentariu

Mai pe intelesul tau.

Sursa poate livra +/-70V si suporta varfuri de 1,2W.

Amplificatoarele IPA400 nu livreaza continuu 400W in sarcina, in cazul ca le folosesti pentru redarea unui program muzical.

IPA 400 nu este in clasa A si prin urmare consumul este cu mult sub capacitatea sursei.

Deja sursa este cu ETD49.

Citeste cu atentie threadul.

Tibi

Apreciez faptul ca imi explici mai pe intelesul meu, dar eu vorbeam de prima sursa , cea de la pagina 1 a acestui topic, care contine ETD39 si voiam sa stiu daca poate duce doua IPA400 daca il inlocuiesc cu un ETD49, si am aflat ca merge, va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări