djlove Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Lucrarea avanseaza, mai am nevoie de cateva componente si ma pot apuca de teste. Ce izolatie se foloseste intre straturile de sarma ale transformatorului? Si nu e mai bine sa bobinam macar secundarul cu mai multe sarme subtiri, decat cu acel conductor gros? Link spre comentariu
danzup Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Lucrarea avanseaza, mai am nevoie de cateva componente si ma pot apuca de teste. Ce izolatie se foloseste intre straturile de sarma ale transformatorului? Si nu e mai bine sa bobinam macar secundarul cu mai multe sarme subtiri, decat cu acel conductor gros?Eu am folosit banda galbena izolatoare recuperata de la trafuri de smps desfacute .Nu am testat altceva dar cred ca merge si banda de scotch care rezista cateva secunde la pistolul de lipit fara sa se topeasca imediat (de fapt asa testez eu banda folosita la izolatie !)! Poti incerca pentru secundar doua fire in paralel sau chiar trei .Eu am incercat cu rezultate identice 2 fire de CuEm 1mm in paralel sau 3 fire de CuEm 0,8mm in paralel dar trebuie bobinate toate odata. Link spre comentariu
Guest1 Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Update schukaru..........3 achitat+livrat danzup............2 achitat+livrat Palade Vlad.......2 livrat andiy.............3 achitat+livrat Swat Cat..........1 achitat+livrat djlove............3 achitat+livrat officemircea......4 achitat+livrat jimmy.............1 achitat+livrat ianapostol........2 achitat+livrat m-iulian..........3 achitat+livrat djd2..............4 alexmm............1 achitat+livrat alex90............1 renuntat Adrian_BBS........1 bucegi............1 achitat+livrat sofian............2 achitat - se livreaza cu piese wood..............1 achitat+livrat bamseflorin.......1 ovidanie..........2 sere..............2 achitat+livrat Blind.............1 achitat+livrat BACANUTINU........2 george_21_2005....1 96ocsid...........3 Tibi Link spre comentariu
Guest1 Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Poze in stil forumistic.Sursa incarcata cu un bec 200W.Tibi Link spre comentariu
Guest1 Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 0,2V/div fara sarcina, dar si fara filtru de iesire.Tibi Link spre comentariu
Guest1 Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 0,2V/div cu sarcina becul de 200W, dar alimentat la 120V. :-D Sorry, asta am avut la indemana.Promit sa fac o sarcina gen resou de 800W.Tibi Link spre comentariu
Guest1 Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Detaliu - 0,2V/div cu super becul de 200W inca beculind in ecranul osciloscopului.Tot fara filtru pe iesire.Cand montez filtrul, am sa mai fac un set de masuratori si poate cu o sarcina pe masura sursei ... recunosc, becul este cam subtire.Tibi Link spre comentariu
Guest1 Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Poze cu cablajele. Tibi Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Aveti idee cam pe cand se va face urmatoarea comanda, daca se va mai face? Link spre comentariu
Guest1 Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Aveti idee cam pe cand se va face urmatoarea comanda, daca se va mai face?Daca va strangeti un numar suficient de doritori pentru a acoperii 50 pcb si daca cineva, dintre voi, se ofera sa se ocupe personal de toata logistica (colectare bani, livrare posta, wake-up useri), eu sunt de acord sa lansez inca o comanda la Electra cu PCB-uri la pret de producator.Cu cat va strangeti mai multi, cu atat aveti pcb-uri mai ieftine.Dar numai daca toti banii au fost colectati in momentul lansarii comenzii.Prin vicol-audio voi vinde numai surse sub forma de kit, sau complet montate si testate.Deci, mingea e la voi ! ;-)Tibi Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 M-am uitat pe subiectele precedente si am vazut ca pretul pe o placa vine cam 7? daca se strang 50 de buc.In acest caz, as vrea sa deschid o noua lista incepand cu mine3 bucati.As prefera sa nu ma ocup de logistica.Edit: daca nu se vor strange 50, voi astepta pana vor aparea sub forma de kit Link spre comentariu
Guest1 Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Eu zic sa incepi un nou thread la sectiunea grup-buy si sa-l promovezi un pic - pe semnatura ta, etc., pentru ca foarte multi sunt interesati de o sursa buna si ieftina, dar nu citesc tot forumul.Asa ai mai multe sanse sa se stranga un numar mai mare de doritori.Tibi Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Asa cum mi-ati sugerat, am deschis un nou subiect la Group Buy. La cat de activ sunt eu pe forum, nu cred ca o sa-l promovez atat de mult, dar am pus si semnatura . Cei care doresc sa se inscrie, intrati aici. Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Salut,As avea si eu niste intrebari referitoare la sursa:1. E capabila de 1.2kw la +-70vcc pentru a alimenta 2 ipa 400?2. Se poate modifica usor pentru acea tensiune?3. Se poate folosi e55 in loc de etd49 fara a reface calculele pentru nr de spire?Merci fain, In functie de raspunsurile acestea, voi participa si eu la viitorul group buy.Bogdan. Link spre comentariu
djlove Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Salut,As avea si eu niste intrebari referitoare la sursa:1. E capabila de 1.2kw la +-70vcc pentru a alimenta 2 ipa 400? 2 module Ipa 400, nu consuma nidecum atata putere2. Se poate modifica usor pentru acea tensiune?Se poate modifica destul de usor, marind numarul de spire din secundar.3. Se poate folosi e55 in loc de etd49 fara a reface calculele pentru nr de spire?NUBogdan. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum