Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa (SMPS) +/-50v pt amplif

andiy

Postări Recomandate

Lucrarea avanseaza, mai am nevoie de cateva componente si ma pot apuca de teste. :da Ce izolatie se foloseste intre straturile de sarma ale transformatorului? Si nu e mai bine sa bobinam macar secundarul cu mai multe sarme subtiri, decat cu acel conductor gros?

Link spre comentariu

Lucrarea avanseaza, mai am nevoie de cateva componente si ma pot apuca de teste. :da Ce izolatie se foloseste intre straturile de sarma ale transformatorului? Si nu e mai bine sa bobinam macar secundarul cu mai multe sarme subtiri, decat cu acel conductor gros?

Eu am folosit banda galbena izolatoare recuperata de la trafuri de smps desfacute .Nu am testat altceva dar cred ca merge si banda de scotch care rezista cateva secunde la pistolul de lipit fara sa se topeasca imediat (de fapt asa testez eu banda folosita la izolatie !)! Poti incerca pentru secundar doua fire in paralel sau chiar trei .Eu am incercat cu rezultate identice 2 fire de CuEm 1mm in paralel sau 3 fire de CuEm 0,8mm in paralel dar trebuie bobinate toate odata.
Link spre comentariu

Update

schukaru..........3 achitat+livrat

danzup............2 achitat+livrat

Palade Vlad.......2 livrat

andiy.............3 achitat+livrat

Swat Cat..........1 achitat+livrat

djlove............3 achitat+livrat

officemircea......4 achitat+livrat

jimmy.............1 achitat+livrat

ianapostol........2 achitat+livrat

m-iulian..........3 achitat+livrat

djd2..............4

alexmm............1 achitat+livrat

alex90............1 renuntat

Adrian_BBS........1

bucegi............1 achitat+livrat

sofian............2 achitat - se livreaza cu piese

wood..............1 achitat+livrat

bamseflorin.......1

ovidanie..........2

sere..............2 achitat+livrat

Blind.............1 achitat+livrat

BACANUTINU........2

george_21_2005....1

96ocsid...........3

Tibi

Link spre comentariu

0,2V/div cu sarcina becul de 200W, dar alimentat la 120V. :-D Sorry, asta am avut la indemana.Promit sa fac o sarcina gen resou de 800W.Tibi

Link spre comentariu

Detaliu - 0,2V/div cu super becul de 200W inca beculind in ecranul osciloscopului.Tot fara filtru pe iesire.Cand montez filtrul, am sa mai fac un set de masuratori si poate cu o sarcina pe masura sursei ... recunosc, becul este cam subtire.Tibi

Link spre comentariu

Aveti idee cam pe cand se va face urmatoarea comanda, daca se va mai face?

Daca va strangeti un numar suficient de doritori pentru a acoperii 50 pcb si daca cineva, dintre voi, se ofera sa se ocupe personal de toata logistica (colectare bani, livrare posta, wake-up useri), eu sunt de acord sa lansez inca o comanda la Electra cu PCB-uri la pret de producator.Cu cat va strangeti mai multi, cu atat aveti pcb-uri mai ieftine.Dar numai daca toti banii au fost colectati in momentul lansarii comenzii.Prin vicol-audio voi vinde numai surse sub forma de kit, sau complet montate si testate.Deci, mingea e la voi ! ;-)Tibi
Link spre comentariu

M-am uitat pe subiectele precedente si am vazut ca pretul pe o placa vine cam 7? daca se strang 50 de buc.In acest caz, as vrea sa deschid o noua lista incepand cu mine3 bucati.As prefera sa nu ma ocup de logistica.Edit: daca nu se vor strange 50, voi astepta pana vor aparea sub forma de kit :dans:

Link spre comentariu

Eu zic sa incepi un nou thread la sectiunea grup-buy si sa-l promovezi un pic - pe semnatura ta, etc., pentru ca foarte multi sunt interesati de o sursa buna si ieftina, dar nu citesc tot forumul.Asa ai mai multe sanse sa se stranga un numar mai mare de doritori.Tibi

Link spre comentariu

Asa cum mi-ati sugerat, am deschis un nou subiect la Group Buy.

La cat de activ sunt eu pe forum, nu cred ca o sa-l promovez atat de mult, dar am pus si semnatura :) .

Cei care doresc sa se inscrie, intrati aici.

Link spre comentariu

Salut,As avea si eu niste intrebari referitoare la sursa:1. E capabila de 1.2kw la +-70vcc pentru a alimenta 2 ipa 400?2. Se poate modifica usor pentru acea tensiune?3. Se poate folosi e55 in loc de etd49 fara a reface calculele pentru nr de spire?Merci fain, In functie de raspunsurile acestea, voi participa si eu la viitorul group buy.Bogdan.

Link spre comentariu

Salut,As avea si eu niste intrebari referitoare la sursa:1. E capabila de 1.2kw la +-70vcc pentru a alimenta 2 ipa 400? 2 module Ipa 400, nu consuma nidecum atata putere2. Se poate modifica usor pentru acea tensiune?Se poate modifica destul de usor, marind numarul de spire din secundar.3. Se poate folosi e55 in loc de etd49 fara a reface calculele pentru nr de spire?NUBogdan.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări