schukaru Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 sa inteleg ca pretul ramane 40lei/o bucata pcbce componente se pot asigura/cand se va da comanda/ si o lista de preturi daca se poate Link spre comentariu
bamseflorin Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 vreau si eu o placa Link spre comentariu
sofian Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 confirm ptr cele 2 pcbsi daca cineva are si piesele rog sa spuna cit costa setul Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Vreau si eu doua cablaje. Link spre comentariu
sere Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 ma bag si eu cu doua cablaje Link spre comentariu
Blind Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Vreau si eu un cablaj+piese. Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Cand se da comanda de placi? Link spre comentariu
Vizitator BACANUTINU Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Vreau si eu 2 bucati cablaj + toate componentele pt ambele. Link spre comentariu
Vizitator george_21_2005 Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 vreau si eu o bucata cablaj Link spre comentariu
schukaru Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Mai fratilor eu vreau sa stiu pretul final al unui pcbSI un pret estimativ pentru componente, data intrarii in productie Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 5, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Mai fratilor eu vreau sa stiu pretul final al unui pcb SI un pret estimativ pentru componente, data intrarii in productie Ultima strigare ! O sa lansam cererea de oferta pentru PCB-uri. Daca aveti observatii, cu privire la cablaj, va rog sa le mentionati pana la sfarsitul acestei saptamani. Tibi Tibi a solicitat deja o oferta de pret la 2 fabrici (din cate stiu). Cand o sa primeasca si el raspunsul, atunci va afla toata lumea care e pretul per placa.Cu componentele va fi alt groupbuy. Deocamdata nu pot sa dau alte detalii pt ca sunt inca multe necunoscute. Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 6, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Una din oferte, destul de piperata.[attachment=0]oferta pcb_ar electronic.JPG[/attachment] Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Cam multicel, ar veni la 50 placi aproximativ 65ron/ placa Asta fara costul postei romane, pentru cei care nu sunt din Bucuresti. Link spre comentariu
schukaru Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 mai avem putin si ajungen la pretul unei surse clasice facut cu un traf pe tole Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 7, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2009 inca 3 oferte... una fiind din china.. "pcb-ul de la sursa... 50 buc, 5 euro bucata plus transportul, inca vreo 50 euro. pret total in romania 300 euro timp de executie o saptamana de la data transmiterii fisierelor gerber; transport 8-10 zile asigurat si trk. nr." Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum