Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scriere memorie I2C

Bird

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bird

4

• sofian

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

inainte de a scrie in memorie trebuie setata adresa de unde sa inceapa sa scrie

De bine'nteles ca ii spun de la ce adresa sa scrie . Pana acolo , scriu in mai multe transe de date la diverse adrese .
Link spre comentariu

atunci cred ca nu sunt setate corect paginilemai dar pune si tu ceva cod aici ca sa vedem si noi , altfel ne dam si noi cu parerea

adr _var_wordfor adr = 98 to 170       i2cwrite I2CDAT, I2CCLK, $A0, adr,["INCERCARE DE A SCRIE MAI MULT DE O SUTA DOUA ZECI SI SASE DE CARACTERE   "]         pause 50         next adr
or am incercat sa scriu direct
adr =98i2cwrite I2CDAT, I2CCLK, $A0, adr,["INCERCARE DE A SCRIE MAI MULT DE O SUTA DOUA ZECI SI SASE DE CARACTERE   "]
Link spre comentariu

Am rezolvat :

i-am dat sa citeasca cate un caracter din sir , sa-l puna in "c" , pe care apoi il scriu, pe rand , in memorie la adr + x.

for x = 0 to 80       lookup x,["INCERCARE DE A SCRIE MAI MULT DE O SUTA DOUA ZECI SI SASE DE CARACTERE   Q"], c         i2cwrite I2CDAT, I2CCLK, $A0, adr+x,[c]         pause 50         next adr

Iti multumesc mult pentru amabilitate ( ma stimulat sa ma mai uit o data pe program )

Cu stima ,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări