Bird Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Va salut ! Am scrise intr-o memorie 24Fc512 90 caractere. Cand incerc sa mai scriu in continuate inca 50 caractere , imi rescrie textul initial . Cum fac sa scriu peste 126 de caractere ? Multumesc ! Link spre comentariu
sofian Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 inainte de a scrie in memorie trebuie setata adresa de unde sa inceapa sa scrie Link spre comentariu
Bird Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 inainte de a scrie in memorie trebuie setata adresa de unde sa inceapa sa scrie De bine'nteles ca ii spun de la ce adresa sa scrie . Pana acolo , scriu in mai multe transe de date la diverse adrese . Link spre comentariu
sofian Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 atunci cred ca nu sunt setate corect paginilemai dar pune si tu ceva cod aici ca sa vedem si noi , altfel ne dam si noi cu parerea Link spre comentariu
Bird Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 atunci cred ca nu sunt setate corect paginilemai dar pune si tu ceva cod aici ca sa vedem si noi , altfel ne dam si noi cu parerea adr _var_wordfor adr = 98 to 170 i2cwrite I2CDAT, I2CCLK, $A0, adr,["INCERCARE DE A SCRIE MAI MULT DE O SUTA DOUA ZECI SI SASE DE CARACTERE "] pause 50 next adr or am incercat sa scriu direct adr =98i2cwrite I2CDAT, I2CCLK, $A0, adr,["INCERCARE DE A SCRIE MAI MULT DE O SUTA DOUA ZECI SI SASE DE CARACTERE "] Link spre comentariu
Bird Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Am rezolvat : i-am dat sa citeasca cate un caracter din sir , sa-l puna in "c" , pe care apoi il scriu, pe rand , in memorie la adr + x. for x = 0 to 80 lookup x,["INCERCARE DE A SCRIE MAI MULT DE O SUTA DOUA ZECI SI SASE DE CARACTERE Q"], c i2cwrite I2CDAT, I2CCLK, $A0, adr+x,[c] pause 50 next adr Iti multumesc mult pentru amabilitate ( ma stimulat sa ma mai uit o data pe program ) Cu stima , Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum