Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

e valabil pt un amplificator?

lorik199

Postări Recomandate

cautand pe net am gasit schema

Posted Image

dar problema e ca suporta max 1 A asa ca am gasit si urmatoarea schema

Posted Image

acum intrebarea mea e urmatoarea: daca folodesc un tranz de putere mai mare aceste 2 scheme combinate ar putea tine un amplificator?

astept raspuns

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lorik199

3

• MifTy

2

• zal

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

de mers ar merge,dar nu cu lm-uri,ci cu batraneasca dioda zenner

si va disipa o galeata de caldura,d-aia nu se stabilizeaza tensiunea pt amplificatoare(cel putin nu pt partea de putere)

daca nu ma insel,vrei sa folosesti un traf cu o ingura infasurare pt amplificatorul tau? nu merge,decat daca amplificatorul e conceput pt tensiune asimetrica si are iesire prin condesator

te rog,spune in primul post exact ce vrei sa faci,sa nu-si stea restul sa-si dea seama ce vrei sa faci tu ca poate aia,pana vii si ne lamuresti(vezi ce s-a intamplat in topicul cu intrerupatorul,abea in ultimul post ai zis exact ce vroiai sa faci cu el :nebunrau: )

Link spre comentariu

exist?.puterea pe care ai dat-o... e puterea muzical?, sau puterea electric? consumat? de amplificator??? :)pentru c? eu vorbeam de puterea electric? consumat?... de pild?, 24 V * 2 A = 48 W... ?i asta n-are foarte mare leg?tur? cu puterea muzical?... aia se calculeaz? diferit...vezi la amplificatoare, e un topic în care juma' de forum se contrazice cu cealalt? jum?tate pe tema asta!!! :rade:later: merge ?i cu lm-uri... de pild?, pui un zener de 12v între mas? ?i pinul de mas? al lm-ului (presupus la 24 de volti), ?i ta-daaa... ai la ie?ire 12+24=36 de vol?i... :limb:

Link spre comentariu

eu vroiam sa imi fac o sursa stabilizata simetrica deci vroiam sa execut 2 variante ale sursei dar sa folosesc un traf cu o singur secundarpt asta vroiam sa folosesc aceasta schemapoate si pt un amplificator eventual si sursa o vroiam, mai mult pt testarea amplificatoarelorare cineva bunavointa sa modifice schema unitiala prin adaugarea acelei diode zener? :aplauzesi ma gandeam sa folosesc 7824 respectiv 7924 ca altii de tensiune mai mare nu cred ca gasesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări