TITI Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Salutare dupa indelungi cautari pe net apelez si eu poate are cineva aceasta schema la acest amplificator , finalii is buni.....Multumesc anticipat. Link spre comentariu
TITI Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Macar daca nu este schema poate are cineva o schema cu stk3082 pe post de driver pentru amplificator cu tranzistoare ca asa este realizat acest amplificator si suspectez acest stk ca ar fi dus Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 La cit de simpla e schema, nu ai nevoie decit sa verifici piesele cu atentie, partea de putere are numai trz prefinale, finale si o superdioda. Mai poate avea si limitatoare de curent. Link spre comentariu
TITI Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 pai finalii is ok, prefinali deasemenea Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Ca s? verifici STK-ul, po?i s?-l dezlipe?ti de pe fa?a cablajului ?i s?-l lipe?ti pe spate, ca s? vin? cu picioarele de pe un canal pe cel?lalt, ptr. prob?. ATEN?IE! Inversezi numai pinii 7 cu 9, adic? aliment?rile, în rest integratul e simetric. Dac? face la fel ?i pe canalul cel?lalt, e defect pe partea respectiv?. Nu te speria c? e un defect destul de des la familia STK3042...3102, merg fierbin?i ?i pu?ini produc?tori le pun un radiator cit de mic. Mai greu e s? g?se?ti unul original. Link spre comentariu
TITI Postat Decembrie 1, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Deci ambele canale is naspa ca aveam -28V pe mai multi pini ai integratului, de ex aveam acesta tens pe ies - si + btl ale acestui integrat.Nu a avut deloc radiator. Am dat integratul afara si surpriza releul a cuplat la boxe iesirile deci nu mai actioneaza protectia.Offsetul daca ii pot spune asa e cam 16mV pe ambele canale. Deci cel mai probabil imi trebuie integratul STK3082 III, naspa ca nu stiu unde sa gasesc ceva cat de cat bun. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 E clar ca trz pilo?i pnp sînt întrerup?i pe ambele canale. ?ia 16mV or fi o tensiune rezidual?, sc?p?ri de la trz prefinali ?i finali, nu are de unde s? apar? dac? ai scos STK-ul. Sau e o tensiune invers? de la protec?ie, de pe supravegherea de tensiune cc pe ie?ire. B?nuiesc c? e facut? protec?ia cu TA7317P.Nu am ideie cît de avansat e?ti în domeniu, c? ?i-a? propune sa încerci realizarea unui circuit de atac pe o pl?cu?? lipit? în locul acelui STK defect.Cam a?a sînt realizate ?i f?c?turile chineze?ti, practic au smd-uri lipite pe o foi?? de circuit în capsul? ?i nici nu respect? schema de baz?.Ce tensiune de alimentare ai acolo? ?i ce rezisten?e sînt pe intr?rile + ?i -? Link spre comentariu
TITI Postat Decembrie 3, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2008 sincer e posibil sa fi spus un mare adevar si in cazul circuitului meu pentru ca si asta l-am desfacut si arat fix cum zici cu acele smd lipite pe o foita , acu ma interb cum ar trebui sa arate cel original........si adevarul e ca mi s-a parut mie ca a mai fost umblat in ea, sigur a mai fost schimbat deci nu e o solutie ca nu tine cu facaturi chinezesti. Link spre comentariu
TITI Postat Decembrie 3, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2008 totusi daca ar avea careva schema chiar m-ar ajuta , ca sunt si in criza mare de timpsi nu prea am timp mare de analiza pe ea...Oricum multumesc Zal de idei. Link spre comentariu
TITI Postat Decembrie 3, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Si daca mai are careva deasemenea caut schema pentru mixer BEHRINGER DX 626, am un contact imperfect undeva pe unul din canale si e cam greu ca are o gasca de smd, la un moment dat le-am scris la astia si nu mi-au raspuns...desi e luat de la ei, cam neseriosi la service... Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Uite a?a trebuie s? arate, ca în prima poz?, dar de regul? nu se poate desface, pic?tura de r??in? a capacului e mare, iar unul fals arat? în genul celei de a doua poze, jos ai ?i pdf-ul cu schema intern?: Link spre comentariu
TITI Postat Decembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2008 exact ca in poza a doua arata al meu , l-am desfacut usor deci e un fals numai ca la al meu nu apar tranz aia de putere......... Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Caut? pe la firme mai serioase, gen Con_x, Vita_om, unul original e citeva zeci de lei, alea de 10 lei sînt sigur f?c?turi.În func?ie de tensiunile de alimentare din amplif, po?i s? pui ?i 3042, 3062... ce g?se?ti. Cred c? s-a înlocuit originalul cu ce s-a g?sit mai repede. Link spre comentariu
TITI Postat Decembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2008 tens +-58V cc alimentare finali Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum