Vizitator al_ Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 am cumparat un tablou electric(ELMARK) in care pe langa sigurantele automate am cumparat si un transformator de 6, 8,si 10 v, si o sonerie de 12 v. Am probat-o si a fost ok, dar cand am tras fir pana la poarta cca 10m soneria nu mai merge. Gajaie incet de tot!!! Cablul e unul subtire de telefon, de cupru. Daca o pun pe direct merge. Ce trebuie sa fac?-sa trag un cablu mai gros pana la poarta?-sa umblu in sonerie si sa ii mai scot din spirele bobinei?-pot sa iau din transformator mai multi vmultumesc anticipat Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 28, 2008 Administratori Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 e posibil sa piarda curentul dar nu prea cred, daca pui colac cei 10m tot asa face ? Nu sunt intrerupte firele alea ? Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 -sa trag un cablu mai gros pana la poarta?-pot sa iau din transformator mai multi vEu asa as proceda. Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 schimba transformatorul cu nul de 13V . sa scoti spire din sonerie nu e o solutie buna, poti sa tragi un cablu mai gros dar oricum tensiunea de alimentare e cam mica. poti sa ne spui ce fel de sonerie e: cum se alim. curent continuu sau alterantiv si tensiunil,e alea din trafo cum sunt (continuu sau alternativ)? Link spre comentariu
Vizitator al_ Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 schimba transformatorul cu nul de 13V . sa scoti spire din sonerie nu e o solutie buna, poti sa tragi un cablu mai gros dar oricum tensiunea de alimentare e cam mica. poti sa ne spui ce fel de sonerie e: cum se alim. curent continuu sau alterantiv si tensiunil,e alea din trafo cum sunt (continuu sau alternativ)?transformatorul e alternativsi soneria tot alternativ Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 firul ala de telefon e prea subtire,pune unul decent,ceva de 0,35mm^2,arata relativ subtire si e la acelasi pret ca ala de telefon Link spre comentariu
Vizitator al_ Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 firul ala de telefon e prea subtire,pune unul decent,ceva de 0,35mm^2,arata relativ subtire si e la acelasi pret ca ala de telefonde ce e importanta grosimea firului?am aceeasi tensiune si prin firul lung si direct de la transformator!nu stiu ce se intampla cu amperajul? Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 dac? e prea sub?ire, se comport? ca o rezisten??, ?i "cade" o tensiune pe fir, efectul e cel de scadere a tensiunii... deja ?tii asta, acuma!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum