philips Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 sal all dupa cum spune si titlul vreau sa-mi fac niste cutii pt. difuzoare, dar m-ar interesa ceva care sa-mi calculeze sau asa ceva cam cat sa fac cutiile. Va multumesc . Link spre comentariu
adircf Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Sunt anumite programe gen WinISD, Basbox6. Introduci parametrii difuzorului in program si simulezi raspunsul difuzorului in functie de volumul cutiei si acordaj.Spor la munca si asteptam poze. :a:p.s.Am fost darnic si ti-am editat mesajul corectandu-l si adaugand litere pe unde lipseau. Invata sa scrii corect romaneste Link spre comentariu
philips Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 eu nu ma prea pricep la astea. care sunt parametri difuzorului? Link spre comentariu
djlove Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 parametrii difuzorului ii gasesti in fisa tehnica a sa , asta bine inteles daca nu e vreo chinezarie si nici ei nu stiu ce parametri are difuzorul respectiv Link spre comentariu
adircf Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 pune poze cu difuzorul.Daca-i no face no name no number, iti spun ca mai ieftin iesi sa-i faci o cutie la plesneala. O sa fii mandru de opera ta si o sa sune bine pentru tine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum