Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplif.stereo cu EL 84

mihailp

Postări Recomandate

Am toate datele transformatorului inclusiv metoda de calcul data de autor, dar nu mi-am notat link-ul accesat , in principiu este vorba de un transf. de 10 cm* cu 10 sectiuni primar si 8 sectiuni secundar Np=3240 sp/0,23mm Ns=81sp/0,6mm Carcasa este alcatuita din doi galeti si ar fi bine ca fereastra miezului sa fie suficient de mare ,autorul a fost foarte riguros cu amanuntele constructive iar metoda lui de calcul este foarte apropiata cu cea cu care mi-am calculat eu toate transformatoarele .Datele secundarului sint pt. 5 ohm dar se pot recalcula si pt alte valori !

http://www.jogis-roehrenbude.de/Verstae ... trager.htm
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihailp

8

• blue

3

• zal

2

• vsurducan

1

Top autori în acest subiect

Eu am realizat transformatoarele de ie?ire dup?:

http://www.jogis-roehrenbude.de/Verstae ... trager.htm

unde se dau toate preciz?rile necesare; în plus, schema este verificat? ?i m-am convins personal.

Folosirea miezurilor toroidale presupune o manoper? anevoioas? ?i nu cred c? merit? efortul. În condi?ii de amator am folosit astfel de transformatoare doar ca tr.re?ea rebobinând secundarul pentru tensiuni relativ mici, respectiv cu un num?r mic de spire

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări