tomitasima Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Am nevoie de un dump pentru un tv. SABA T7056S, sasiu ICC9, tub videocolor A66ECY13X01.Multumesc.T.S. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 incearca cu asta ;sper sa potriveasca [eu nu l-am probat] Link spre comentariu
peternan Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Am urmatorul defect la un tv SABA icc9 ; la imagini cu continut mare de alb se dsincronizeaza in rest merge corect .Ma poate ajuta cineva cu o sugestie ? Multumesc mult ! Link spre comentariu
peternan Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Are cineva o sugestie , poate si schema ? Multumesc ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Are cineva o sugestie , poate si schema ? Multumesc ! Domnul este servit,click aici : http://www.reptips.dk/Reptips/ICC9.pdf . 1 Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Tensiunile se modifica cand face figurile astea?Impulsurile din baza driver si linii? Link spre comentariu
peternan Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Din pacate nu am osciloscop. Cand imaginea are mult alb se desincronizeaza pe linii .Am verificat electroliticii ,am schimbat cativa dar nimic.Sa verific traseul ABL ? Multumesc dl-ui Florin Iordache pt. schema . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum