zvasile Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Am avut abonament la zapp si mia dat telefonul asta,acum am terminat abonamentul si am ramas cu telefonul care nu pot sa-l folosesc in alta retea (dialog=orange),as putea sa-l fac sa mearga in alta retea(decoda) si daca ar fi complicat.Cei de la zapp il primesc inapoi si imi da jumatate din pretul lui,acum nu stiu ce sa fac,daca ar fi simplu de decodat ar fi ok.Multumesc. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 28, 2008 Administratori Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Este alt sistem nu merge in retele GSM Link spre comentariu
zvasile Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Este alt sistem nu merge in retele GSMatunci cred ca ultima soluti e sa-l dau lor (zapp) inapoi.Multumesc. Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 dupa cum a spus si Vasile , nu se poate face nimic. doar sa te joci cu modulele radio din ele sau alte componente. si eu am 3zapp-uri pe acasa si un Z110 care are soclu de sim dar am ajuns la concluzia ca e impoosibil sa il treci din CDMA (400 si ceva de MHZ ) pe GSM la 800-1200MHz. deci nu mai ai ce face cu el . :sparge:pacat ca nu prea ma pricep ca vroiam sa fac niste statii de emisie-reeptie Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Confirm cele spuse mai sus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum