Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cod ICOM

Vizitator vik36

Postări Recomandate

Salutari tuturor pasionatilor de radio !As avea nevoie de ajutor,ma intereseaza o metoda de a afla codul la un ICOM U21T se pare ca fara acest code nu se poate intra in meniul de programare!Am gasit manualul de service,manualul de programare dar pt H21T :(Versiune de soft V 3.01 P.H Burden!Daca informatiile sunt ,,sensibile '' astept raspuns PM:)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ywar2

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator vik36

Chiar nimeni nu are o idee cum pot sa scap de acest dealer code!?Ma gandesc ca poate exista un master code care poate anula codul sau poate o anumita combinatie de la tastatura!?

Link spre comentariu
Vizitator vik36

Multumesc pentru ajutor!Am si eu acest manual de programare,din pacate nu ma ajuta prea mult :(Am intrat in meniul de setup dar daca incerc sa apas o anumita tasta imi apare CODE si cu asta basta:((De aceea ma gandeam ca poate exista vreun master code pentru resetare sau o anumita combinatie din keypad ca sa elimin codul asta!

Link spre comentariu

Imi pare rau, mai mult nu pot sa te ajut. Ar mai fi o solutie, ma gindesc si eu, sa scoti bateria din interiorul statiei si sa o lasi asa cca 20..30min. Poate 'uita' codul. Nu stiu daca este solutia cea mai buna, dar poate risti. Bafta si tine-ne la curent !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări