Vizitator vik36 Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Salutari tuturor pasionatilor de radio !As avea nevoie de ajutor,ma intereseaza o metoda de a afla codul la un ICOM U21T se pare ca fara acest code nu se poate intra in meniul de programare!Am gasit manualul de service,manualul de programare dar pt H21T :(Versiune de soft V 3.01 P.H Burden!Daca informatiile sunt ,,sensibile '' astept raspuns PM:) Link spre comentariu
Vizitator vik36 Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Chiar nimeni nu are o idee cum pot sa scap de acest dealer code!?Ma gandesc ca poate exista un master code care poate anula codul sau poate o anumita combinatie de la tastatura!? Link spre comentariu
ywar2 Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Uita-te in fisierul de mai jos, este tot ceea ce am gasit pe net. Poate te ajuta. http://www.fileshare.ro/744119468.645 Link spre comentariu
Vizitator vik36 Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Multumesc pentru ajutor!Am si eu acest manual de programare,din pacate nu ma ajuta prea mult :(Am intrat in meniul de setup dar daca incerc sa apas o anumita tasta imi apare CODE si cu asta basta:((De aceea ma gandeam ca poate exista vreun master code pentru resetare sau o anumita combinatie din keypad ca sa elimin codul asta! Link spre comentariu
ywar2 Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Imi pare rau, mai mult nu pot sa te ajut. Ar mai fi o solutie, ma gindesc si eu, sa scoti bateria din interiorul statiei si sa o lasi asa cca 20..30min. Poate 'uita' codul. Nu stiu daca este solutia cea mai buna, dar poate risti. Bafta si tine-ne la curent !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum