Vizitator dmitheone Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Salutare si bine v-am gasit!Am si eu o problema cu o telecomanda de la alarma in sensul ca daca este expusa la temperaturi mai joase nu mai functioneaza!Am inlocuit bateria si tot asa imi face!De la ce sa fie?Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 posibil sa se modfice valoare anumitor componnete ! cel mai probabil e din oscilator. Link spre comentariu
Vizitator dmitheone Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 si crezi ca pot remedia problema?Imi recomanzi pe cineva care ma poate ajuta? Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 cred ca nu se poate rezolva problema pe acel tip de telecomanda ! nu sunt sigur ! Link spre comentariu
Vizitator dmitheone Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 cam asa arata telecomanda Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 o solutie e sa nu o mai expui la frig daca vrei sa strici neaparat telecomanda poti turna ceva lipici pe condensatorul ala variabil albastru. Link spre comentariu
Vizitator dmitheone Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 pai condensatorul ala variabil nu cred ca isi modifica mecanic frecventa.nu stiu ce sa ii mai fac.... Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 lâng? rezisten?a aia ro?ie e o component? smd, între ea ?i comutatorul ?la... smd care pare lipit prost...?i din câte mai ?tiu eu, lipiturile reci cedeaz? la frig... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum