yo9hrb Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Ok, cu Puxing-ul m-am lamurit. Acum am de ales intre un ICOM ic-f3 (programat gata) si o Motorola GP600 neprogramata. Care e sugestia dvs? Link spre comentariu
Vizitator valirex Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Daca esti obisnuit cu "problemele" aparute la programarea motorolelor de tipul mai vechi cum e gp600,si cauti ceva stabil si durabil atunci recomand gp600,dar daca vrei o portabila cu multe functii care mai de care mai interesante si o sensibilitate destul de mare atunci recomand icom-ul,acum trebuie sa ai in vedere si pretul si faptul ca icom-ul e deja programat dupa cum spui.Mai asteptam si alte pareri si argumente,bafta la cumparaturi(daca nu ai ales deja la data mesajului meu) Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 2, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2009 Gata, am luat Icomu'. O sa-mi dau de beut pentru asta! Link spre comentariu
Vizitator valirex Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Sa il folosesti sanatos!,acum asteptam pareri pro si contra sa stim si noi pe viitor. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 2, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2009 Abia l-am pus la incarcat, sunt curios cat ma tine bateria (oricum ii iau una noua). Maine ma car cu el la serviciu, incerc de acolo niste legaturi. Oricum, prima impresie e favorabila. Link spre comentariu
nikos Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 sa-l folosesti sanatos si sa iti aduca satisfactii...alegere buna....poate ne spui si noua sursa... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 2, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2009 sursa... yo2lxe. L-am gasit intamplator. Se incadra in bugetul alocat de ministerul de finante (cei insurati stiu despre ce vorbesc ). Si, intr-adevar, intre puxing si icom.... Chiar daca puxing-ul era nou. Link spre comentariu
Vizitator YO3IEW Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Am luat si eu acu 2 saptamani un puxing 777 plus VHF venit tocmai din Hong Kong de la renumitul deja in Europa si Romania, 409shop.com, cel mai bun pret practic in jur de 200 lei costa cu totul, shipping inclus Mai multi amici mi-au recomandat filiera ca fiind cea mai serioasa si cu pretul cel mai mic si in mod special sa iau 777 plus nu ultimele modele.Nu o sa intru prea mult in detalii dar cateva lucruri merita amintite despre ele, in primul rand nu se compara cu un Icom la modulatie, sa nu se astepte nimeni la asa ceva Dar nu sunt nici rele si daca sunt bine reglate au deviatie corecta, modulatie consistenta si sunt la fel de intelegibile ca o portabila motorola gen mtx838 pe care o aveam si pe care am vandut-o dupa ce am avut convingerea ca puxingul chiar merge bine si poate deveni statia portabila de baza a mea care sa nu-mi mai rupa pantalonii si buzunarele cand o caram portabil... pretul si facilitatile destul de stufoase ale puxingului, greutatea mica, acumulator li-ion, forma compacta si antena eficienta (chiar radiaza bine desi e putin mai scurta ca cea dipol a motorolei si seamana mai mult cu o antena uhf) fac ca statia sa fie cu un raport pret-calitate excelent si imbatabil, vorba aia un icom decent 1400 lei, un puxing 200... Este sensibila, destul de liniara in tot spectrul vhf, difuzorul suna bine, poti sa pui volumul la jumate si sa urmaresti legaturi stand la 5-10m de portabila fara probleme, se aude clar mai ales daca interlocutorul are o modulatie buna. Exista mici diferente intre modelele de puxing, in general se spune si se poate confirma practic ca px-777 si px-777 plus au modulatiile mai bune calitativ (mai deschise spectral) ca ultimele modele px 888 revizie D agreate UE la care trebuie umblat ca sa mearga bine, schimbat capsula de microfon cu una de calitate chiar si reglajul deviatiei sa fie corespunzator.Ca o concluzie finala pe scurt, chinezii au reusit in final sa cloneze cat de cat bine motorole pe care americanii le inventau acu mai bine de 10-12 ani Iata si o imagine de interior, pe spatele placii e sasiul metalic si cateva zone mai sensibile ecranate. Link spre comentariu
Vizitator yo9hnh Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Puxing astea sunt dual band ? Mai demult m-am jucat cu un puxing si un ft60.Apasam ptt-ul la puxing in 144 si ft60 il gasea in 430 Link spre comentariu
Yo4You Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 armonica a3-a HI! apropo e trista inauntru rau insa la banii aia chiar merita, sa nu uitam insa motorolele cum au fost facute cate ecranari are plus multe alte componente.E bine de stiut siteul acela vreau si eu un JT208.Cat te-a facut transportul pe langa pretul de acolo de pe site? Link spre comentariu
dj_radu69 Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 se poate programa statia puxing 777 plus ( UHF ) in celelalte benzi pentru ca in soft am vazut ca exista posibilitatea de programare in spectrul de frecvente dorit ,se poate sau nu poate ? Link spre comentariu
dj_radu69 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 nu stie nimeni daca se poate ? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Un Puxing 777 facut sa functioneze in 400MHz vrei sa-l programezi sa functioneze in 144MHz? Nici o sansa.. Softul respectiv este facut sa programeze mai multe modele de Puxing. Link spre comentariu
dj_radu69 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Un Puxing 777 facut sa functioneze in 400MHz vrei sa-l programezi sa functioneze in 144MHz? Nici o sansa.. Softul respectiv este facut sa programeze mai multe modele de Puxing.multumesc pentru raspuns , poate ne spui si parerea ta YO3IEW Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum