Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

NOKIA 6600

Mihai85

Postări Recomandate

Cand accesez camera imi apare 514(scris cu rosu in partea de sus) si apoi 'Hardware failure Restart camera' Este cumva problema soft sau camera defecta ori vreun traseu intrerupt?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai85

4

• dem3ntor

1

• MihaiGSM

1

Top autori în acest subiect

poti incerca si un reset cu "* 3 apel power" apasate simultan: cu tel inchis, tii apasat pana apar pe display FORMATING.... dar ai grija ca rade tot!P.S. eu cred ca este hardware problema, adica ceva dezlipit in urma unor buseli mai vechi :)Multumesc!

Link spre comentariu

Incearca in prima faza sa-l desfaci si sa-i cureti contactele de la camera. 99% din defecte apar de la contacte imperfecte intre conectorii de la camera cu cei de pe pcb. :da

Multumesc pt raspuns! O sa verific. :ewryt45w
Link spre comentariu

Incearca in prima faza sa-l desfaci si sa-i cureti contactele de la camera. 99% din defecte apar de la contacte imperfecte intre conectorii de la camera cu cei de pe pcb. :da

Multumesc pt raspuns! O sa verific. :ewryt45w
Daca dispui de o suflanta, relipeste cele 2 integrate, daca nu merge inlocuiestele. Asta bineinteles daca dispui de suflanta,piese si ceva cunostinte minime in domeniu. Bafta :da
Link spre comentariu

Da dispun de suflanta.Asa sper si eu sa fie ceva dezlipit ca e destul de vechi telefonul.O sa dau un cald pe piesele alea si o sa verific conectorul. multumesc, o zi buna! :da

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

pana la urma mi-am facut timp si am reparat acest tel.erau doar oxidate pad-urile de la camera.am dat-o jos le-am lustruit cu guma de sters si o periuta cu alcool si functioneaza :da. la fel si tastatura ca mergeau greu unele taste

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări