RoCky93 Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Nu stiu daca titlul exprima exact ceea ce vreau.mi-am cumparat o veioza pt birou care se alimenteaza prin usb.problema e ca nu are nici un intrerupator si sta aprinsa tot timpul.ma gandesc la faptul ca trebuie sa existe un program cu ajutorul caruia poti sa opresti un usb Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 sau poti sa ii atasezi un buton pe alimentare :P Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 sau, si mai elegant, un pwm controlabil printr-un pushbutton... sau 2...mi se pare ca exista deja un proiect de genul asta gata facut... da' nu mai stiu unde: la diy, sau la alimentare... Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 din pc nu merge oprita asa usor,ca usb-ul are tensiune tot timpul,iar lampa e conectata numai la pinii de alimentare,nu si la cei de date Link spre comentariu
RoCky93 Postat Noiembrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 din pc nu merge oprita asa usor,ca usb-ul are tensiune tot timpul,iar lampa e conectata numai la pinii de alimentare,nu si la cei de datestiu..dar ma gandeam ca se poate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum