Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Redresor incarcare cu 60 A

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Sa-nteleg ca secundarul e dimensionat pentru a debita 60 amperi? Alimenteaza trafo si leaga secundarul pe o sarcina rezistiva de 60A. Masoara si precizeaza tensiunea secundara de mers in gol si tensiunea pe sarcina de 60A. Asta ca sa ne orientam pentru a-ti recomanda o schema de redresor de incarcare.

Link spre comentariu

Cred ca la tensiunea asta ar merge bine redresare tiristori , cu deode o sa arunci multa putere , iar daca folosesti tiristori mai poti regla si incarcarea ....

em-ar ajuta o schema, cat despre traf, este unul de sudura, am intercalat un ampermetru si functie de descarcarea bateriei a debitat si 60 amperi. fara sa-i scada tensiunea in sarcina
Link spre comentariu

Esti cam zgarcit in detalii, o schema adecvata presupune mai multe date.Ce tensiune da traful in gol?Unde ai masurat cei 60A, pe alternativ, sau pe continuu, dupa punte, presupun ca ai acolo si o punte redresoare. Ce diode sunt in punte?Ce ampermetru ai folosit?Nu poti face cat de cat o schema a montajului cu care ai facut experimentul, pe care sa notezi si valorile de tensiune si de curent masurate? Ai avea mai multe sanse sa primesti o schema potrivita.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări