Vizitator Vlad_tudor Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Salutare.Ma numesc Vlad Tudor si sunt student si io ca baietii la electronica.Am si eu o intrebare.Am nevoie de un adaptor casca telefon-intrare linie mixer pentru maine seara.A mai facut cineva asa ceva?Este posibil?Ma gandesc ca ar merge cu o mufa jack mare de intrare,un cablu si niste lipituri la mufa telefonului. Link spre comentariu
paul14 Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 ce telefon ai??? se rezolva usor cu un handsfree chinezesc la care opresti mufa si in locul castilor pui mufa de care ai nevoie Link spre comentariu
Vizitator Vlad_tudor Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 asa ma gandeam si eu e un nokia,acum m.am apucat de treaba mai am putin si termin.banuiesc ca merge fara probleme.multumesc frumos de raspuns,aveam nevoie de confirmare,revin cu detalii tehnice si poze:D Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 ... inclusiv poze cu telefonul "afumat"??? s-ar putea s?-?i mearg? ok... dar nokia e campioan? la ascuns detalii tehnice ?i la min?it în ce prive?te caracteriticile tehnice reale ale device-urilor produse de ei...ce vreau s? spun e c? sunt ?anse s? for?ezi ie?irea de casc? a telefonului cu sarcina reprezentat? de mixer...poate ar fi fost mai bine s? întrebi la gsm-uri!!!adic? în topicul gsm de pe forum!!! Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 din moment ce iesirea tine casti de 32 ohmi,o tine si o intrare de mixer de cativa kOhmisi oricum,pe iesire e un operational,care are protectii in el(cel putin limitare de curent)semnalul care iese din mobil e destul de mic,sub semnalul obisnuit de linie,estimez(ochiometric) 300-500mV Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 300-500 mV / 32 de ohmi????nu cred... poate de 10 ori mai pu?in!! adic? 30-50, maximum 100 mV / 32 de ohmi... Link spre comentariu
paul14 Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 nush cum o fi la nokii, dar eu cu w200-le meu modat putin am pus muzica prin intermediul castilor pe tot ce am prins si nu a avut nici pe dracu; am incercat odata si cu nokiia si bineinteles ca nu a mers, da` nici nu m-am stresat prea tare Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 nu mifty,tensiunea aia e fara casti,cand folosesti iesirea de casti drept semnal de linie,ca doar nu le folosesti pe ambele deodatasi din moment ce un mobil scoate cam 50-100mW pe 32 de ohmi,poti calcula inclusiv tensiunea pe casti(adica 400-600mV)eu am spv cu un fir facut de mine sa mearga castile de SE W810i si l-am folosit si ca iesire de linie,insa nu pot da volumul din mobil la maxim,fara sa distorsionze(problema care nu apare pe casti) Link spre comentariu
paul14 Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 nu mifty,tensiunea aia e fara casti,cand folosesti iesirea de casti drept semnal de linie,ca doar nu le folosesti pe ambele deodata si din moment ce un mobil scoate cam 50-100mW pe 32 de ohmi,poti calcula inclusiv tensiunea pe casti(adica 400-600mV) eu am spv cu un fir facut de mine sa mearga castile de SE W810i si l-am folosit si ca iesire de linie,insa nu pot da volumul din mobil la maxim,fara sa distorsionze(problema care nu apare pe casti) aici nu am inteles ce ai vrut sa zici?? :|ai luat cumva firul de pe iesirea pt speaker sau de pe cablul de casti care are si mufa jack mama de 3,5? PS: ce e iesirea/intrarea de linie Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 pai am facut un nou handsfree,cu iesire de jack de 3,5mm http://i36.tinypic.com/bgbqjp.jpg SPV e o marca de smatphoneuri intrarea sau iesirea de linie e o intrarea sau iesirea cu anumite conventii,mai ales in ce priveste tensiunea,care se incadreaza intr-un anumit interval(ca sa stie omul daca sa mai bage un preu sau poate conecta aparatele direct) de ex,un radio/cd-player are o iesire de linie si un amp are o intrare de linie Link spre comentariu
paul14 Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 merci pt lamurirea cu iesirea/intrarea de linie eu la tel folosesc handsfree-ul hpm-64 pe care l-am primit in pachet la w200, dar care a suferit cateva modificari si reparatii din cauza uzurii si a agresiunilor. cam asa arata ce a mai ramas http://i34.tinypic.com/kakbav.jpg , http://i36.tinypic.com/35l9jx5.jpg , http://i38.tinypic.com/10fzts7.jpg Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 incearca sa imbraci partile afectate in varnis termocontractabil,altfel firele n-o sa aiba viata lunga(mie mi s-au bulit firele in mufa aia de 2 ori,acum insa,pare ca se tine bine,ca am pus 2 varnisuri 1 peste antu) Link spre comentariu
Vizitator Vlad_tudor Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 l.am terminat, a mers perfect,am facut evenimentul foarte bine cu acel gadget,exact cum zicea cineva cu cauciuc termoretractabil uite fac maine poza sa vedeti.de la jack micutz de telefon la doua jackuri mari,unul de intrare pe linie si altul de iesire pe auxiliarfoarte tare ms de idei si raspunsuri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum