Vizitator mates Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Mi-am cumparat o statie de bass din USA, deci acolo e la 110. Vreau sa o aduc aici unde e 220, si vroiam sa stiu de cati Watti sa fie traful ala, am gasit mai multe, de la 500W la 3000W dar pentru ca diferenta de pret e mare intre ele, vreau sa stiu de care am nevoie la statia mea... si asta nu stiu, pentru ca nu sunt electrician... http://ampeg.com/pdf/SVT450H.pdf Asta e PDF-ul statiei unde e exlicat tot despre ea. poate sa imi spuna cineva de cati watti ar trebui sa fie traful ala? am gasit si traf pe situl asta: http://bargainoffers.com/catalog/seven- ... p-153.html Multumesc de raspuns baieti... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 25, 2008 Administratori Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 LINE POWER REQUIREMENTS 260VA deci unu de 350 ar fi super suficient Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 mates în poza cu panoul din spate, din pdf, se vede c? ptr 220Vca ar fi nevoie de o siguran?? de 4A, sigur c? e pusa mult mai mare decît consumul obi?nuit al amplifului, chiar dac? fiind unul de chitar? e unul foarte ''s?lt?re?''. Trafo de mai sus e chiar bun ptr ampliful t?u, se g?sesc ?i la noi. Desf? totu?i ampliful ca s? te ui?i la traf, poate are posibilitatea comut?rii pe 220-240Vca. Link spre comentariu
Vizitator mates Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Da, buna idee, sigur asa o sa fac. Unde se gasesc de cumparat trafuri din-alea la noi? Eu am cautat si nu am gasit nicaieri.... Multumesc mult. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 25, 2008 Administratori Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 In primul rand completeaza-ti locatia la profil sa stim unde sa te trimitem ca sa cumperi Link spre comentariu
Vizitator mates Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 In primul rand completeaza-ti locatia la profil sa stim unde sa te trimitem ca sa cumperi Brassov ... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 26, 2008 Administratori Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 ai 2 variante 1 te uiti pe forum la MAGAZINe si cauti... 2 ti-l faci la comanda la Petra www.peta-toroid.ro Link spre comentariu
radhoo Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 http://www.petra-toroid.ro/ Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Sau vezi daca transformatorul din scula nu are 2 infasurari in // pe care sa le pui in serie si... nu mai cumperi nimic... Link spre comentariu
Vizitator mates Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Sau vezi daca transformatorul din scula nu are 2 infasurari in // pe care sa le pui in serie si... nu mai cumperi nimic... asta mi se pare umpic cam complicat pentru mine si nu stiu daca as risca sa o duc la vre-un necunoscut Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Aranjeaza-te sa stai langa el, in 5 min. e gata Link spre comentariu
CATA2003 Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Aranjeaza-te sa stai langa el, in 5 min. e gata Sau o desfaci si faci cateva poze la transformator , iar daca e posibil te indrumam noi... Link spre comentariu
Vizitator mates Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Aranjeaza-te sa stai langa el, in 5 min. e gata Sau o desfaci si faci cateva poze la transformator , iar daca e posibil te indrumam noi...Ok, mai dureaza vreo 2 luni pana ajunge, asa ca... o sa deschi subiectul asta atunci, multumesc tuturor de ajutor pana acum... Link spre comentariu
radhoo Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 vine cu vaporul? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 sau poate vine cu SnailMail Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum