Vizitator Phossilah Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Salut...sper ca am nimerit bine. Imi poate recomanda cineva un amplificator foarte simplu de 50w, 8ohm, mono? Am vazut ca exista multe kituri dar din pacate elctronica mea lasa de dorit. Nu ma intereseaza un distors foarte mic sau o fidelitate ridicata de vreme ce il voi folosi pentru a amplifica un efect/pedala care prin natura lui distorsioneaza sunetul (talkbox). Daca exista asa ceva in magazine (ideal Bucuresti) as fi recunoscator sa primesc recomandarile voastre, eventual sa cumpar unul home made sau sh. Mersi...numai bine! Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Amplifuri exista multe si pe net si in magazine nu trebuie decat sa cauti, insa daca tot spui ca nu ai pretentii ai putea totusi sa incerci realizarea unui amplif cu un kit cu TDA7294, e destul de simplu de realizat, nu-ti trebui decat un traf de 2x20 Vca, o punte redresoare, 2 conzi de aprox 10000u, un radiator potrivit pt CI si alte cateva maruntaie(Mufe, potentiometru pt intrare, etc).Bafta. Mari@n. Link spre comentariu
Vizitator Phossilah Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 ok...merci de sfat, dar in cazul in care te ocupi tui cu chestii de astea si ma poti ajuta, as aprecia daca il poti face tu, imi zici cat costa toata combinatia si iti dau banii...daca esti din Bucuresti si esti de acord, lasa un mesaj si discutam mai detaliat.merci mult inca o data.O zi buna! Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Te-as fi ajutat cu mare placere dar nu sunt din Bucuresti, da fapt scrie si sub avatarul meu ca-s din Judetul Dambovita. Daca totusi doresti vedem noi cum facem... Link spre comentariu
Metallman Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Sa inteleg ca tu vrei amplificatorul de fapt pentru chitara...In cazul asta recomand ceva mosfet pentru ca este mult mai rapid decat un TDA.Pe TDA (circuite integrate de putere in gneral)... vei avea un distors mult mai soft decat pe mosfet.Caute pe aici pe forum pentru ca sunt useri care fac amplificatoare la comanda sau au kit-uri la vanzare. Link spre comentariu
djlove Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Daca vrei sa faci amplificatorul cu TDA 7294, te pot ajuta eu cu un cablaj cu componentele montate, mai putin integratul.Eu stau in Bucuresti, daca te decizi, mai multe detalii pe PM Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 e un amplif luat de pe tehnium Link spre comentariu
gaby Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 In cazul asta recomand ceva mosfet pentru ca este mult mai rapid decat un TDA.TDA 7294 este un circuit hibrid bipolar-MOS ! Link spre comentariu
bogdan_ Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 SalutPe strada Maica Domnului unde sunt majoritatea magazinelor de componente sigur vei gasi kitul cu TDA, si multe alte variante. Cred ca e mai simplu sa il iei kit decat sa il faci. Asa cum s-a mai spus, mai trebuie un transformator, filtrare si redresare, radiator, cutie mufe si cabluri. Posibil sa gasesti kit chiar si cu filtrarea inclusa.Daca vrei tot un amplificator cu integrat, dar de o calitate mai mare recomand LM3886. Nu cred ca vei gasi kit gata facut, doar multe schema pe internet, incluiv in datasheetul lui.succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum