Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplif TDA7294

Vizitator ttoo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 162
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• csl1131

25

• ghettoman

24

• GigiZ

12

• DJ_Speedy

11

Top autori în acest subiect

pai tda-urile merg linistit la voltaju ala, si puterea aia...da corectorul...ce sa zic...ala are alimentare nesimetrica... dca ave alimentare simetrica mergea...da asa parca faci bucla de masa... eu asa stiam..ca daca ai alimentare nesimetrica la preamplificator(corector de ton) si incerci sa alimentezi direct din traful de putere al unul amp simetric..nu merge(am avut o experienta destul de neplacuta cu asa ceva)

Link spre comentariu

Am gasit pe net ca LM1036 se alimenteaza la 9 -> 16 v.....mai bine l-ai alimenta de la un transformator separat ca sa nu ai surprize :shock:

Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze

Cum elimin fasaitul si brumul de fundal de la TDA7293 in paralel? Sursa este OK.

Am rezolvat intr-un fel problema.... vroiam sa masor tensiunea de alimentare si am pus testerele pe conectorul de alimentare.... imi cam tremura mana dar nu m-am gandit ca o sa-mi alunece testerul intre +V si GND. Acuma are un crater imens in primul circuit (cel Master). Nu stiu daca celelalte au scapat. :(
Link spre comentariu

Am rezolvat intr-un fel problema.... vroiam sa masor tensiunea de alimentare si am pus testerele pe conectorul de alimentare.... imi cam tremura mana dar nu m-am gandit ca o sa-mi alunece testerul intre +V si GND. Acuma are un crater imens in primul circuit (cel Master). Nu stiu daca celelalte au scapat. :(

:shock: :shock: :shock: :shock: bravo maestre....te-ai combinat de un 7293 parlit :?
Link spre comentariu

Salutare toata lumea...

Vin cu o idee si cer asistenta meseriasilor ....SA MODIFICAM PUTIN SCHEMA ...ce ziceti daca am pune niste rezistente de wattaj pe alimentarea finalilor... :d si sa mai umblam putin si la gain ...care se ofera sa faca o simulare sau cine are idei sa vina acum....

Ma ofer eu sa fac probe :d deja am 4 integrate pt a face teste :d deci...

http://www.st.com/stonline/books/pdf/docs/1057.pdf

Schema unde am zis ca s-au facut modificarile nu o am la mine e acasa...dar cred ca am zis destul de clar care au fost modificarile :d

Cineva ceva?!

Link spre comentariu
Vizitator musyc

am si eu o nelamurire,am o statie de 2x70, finali tda 7294,ea se alimenteaza la un transformator mare cred ca e de 24v,pot sa-l fac de 12v (amplificatorul) ca sa-l pot pune pe masina??astept raspuns,mersi

Link spre comentariu

nu

poate ma contrazice cineva, si zice ca merge..da teoretic e posibil, dar transformatorul ala atunci nu mai ai ce face cu el, si ar trebui sa iti faci tu alt "transformator" care e destul de complicat mai ales ca nu e numai un simplu transformator..e mai mult ca un amplificator decat un transformator...si e relativ greu de facut

Link spre comentariu
Vizitator TheOne

cred ca te referi la convertorul DC-DC ... ai dreptate nu se poate pune traful ala trebuie facuta o sursa in comutatie vezi topicul de la sectiunea DIY unde este o sursa 12V>>+/-30V ./

Link spre comentariu

exact..dar daca ziceam asa ceva ..oare intelegea.. :shock: si oricum daca are un amp gata facut..nu stiu daca se merita sa "uite" de traful ala, si sa faca un DC-DC.. mai ales ca nu e ceva pt inceptaori...

Link spre comentariu
Vizitator musyc

atunci,imi poate face cineva un amplificator de 2x100(pt masina)doar amplificatorul fara transformator,si platesc,daca da,care ar fi pretu?,ca sa stiu

Link spre comentariu

atunci,imi poate face cineva un amplificator de 2x100(pt masina)doar amplificatorul fara transformator,si platesc,daca da,care ar fi pretu?,ca sa stiu

De cati bani dispui ??? Sunt in bazar la iasi statii auto pe saturate - originale - Italia :wink: cauta pe aici pe forum ca mai am posturi despre ele, si am si eu una si merge de rupe - sunt pe MOS-FEET, cu filtre active, BRIDGE-ble ...alea alea... :wink:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări