Vale Postat Iunie 2, 2005 Partajează Postat Iunie 2, 2005 cred ca e componeta despre care s-a vorbit cel mai mult pe forumsi foarte multi l-au realizat si au tras concluziile...daca cauti pe forum o sa gasesti tot ce vrei despre el... Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 2, 2005 Partajează Postat Iunie 2, 2005 cred ca e componeta despre care s-a vorbit cel mai mult pe forumsi foarte multi l-au realizat si au tras concluziile...daca cauti pe forum o sa gasesti tot ce vrei despre el...Dar sigur se vor mai gasi oameni care sa deschida un nou topic despre el.Poate ar trebui sa ii facem sectiune separata... :lol: :lol: Link spre comentariu
ghettoman Postat Iunie 18, 2005 Partajează Postat Iunie 18, 2005 in sfirsit am reusit sa am niste timp liber si sa termin cablajul la tda 7294 in punte...nu are dimensiunile monstruoase ale polonezului 8) ...120 fatza de 190 daca mai intereseaza pe cineva o sa pun si brd-ul Link spre comentariu
ghettoman Postat Iunie 20, 2005 Partajează Postat Iunie 20, 2005 l-am facut in sfirshit......vreau sa zic ca e o porcarie puntea la tda asta....trebe sa ai urechile infundate sa itzi placa cum suna....suna mai bine varianta simpla...asta e....ce potzi vrea la 300 de mii Asha ca daca vretzi ceva care sa faca zgomot vi-l recomand cu caldura...daca nu...orintatziva catre alceva cam asha arata in teste montajul Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 20, 2005 Partajează Postat Iunie 20, 2005 tu lucrezi stand pe jos? :lol: Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iunie 20, 2005 Partajează Postat Iunie 20, 2005 Cablajul e de rahat :wink: tda7294 in punte suna mai bine decat unu simplu pentru ca se dubleaza slew rateul etc., etc. trebuie doar sa stii cum sa il faci ,dar ramai fara stand-by :P Link spre comentariu
ghettoman Postat Iunie 20, 2005 Partajează Postat Iunie 20, 2005 daca tu zici....si spre informatzia ta are stdby...iar performanztele nu se refera numai la slewrate..cablajul eu zic ca e rutat binishor...daca nu...astept sugestii Link spre comentariu
csl1131 Postat Iunie 21, 2005 Partajează Postat Iunie 21, 2005 Cablajul e de rahat :wink: tda7294 in punte suna mai bine decat unu simplu pentru ca se dubleaza slew rateul etc., etc. trebuie doar sa stii cum sa il faci ,dar ramai fara stand-by :Pai incercat sa pui un 7294 in punte pe un osciloscop, si unu simplu pe un osciloscop sa vezi cum se comporta la capitolul stabilitate, distorsiuni, offset, etc. ????eu zic daca nu ai incercat sa incerci.. .. si te sperii ce vezi pe acolo.. te sperii ce vezi la simplu, dar in punte e mult mai rau..mult.. Link spre comentariu
GigiZ Postat Iunie 21, 2005 Partajează Postat Iunie 21, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: acelea sunt radiatoarele pt 7294 in punte (alea argintii):P :?: :!: :!: :roll: :lol: :lol: :lol: Doamne fereste !!! cum sa nu-ti distorsioneze :lol: :lol: :lol: si in continuare un calcul 1diot :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :idea: P=U^2/r P=170w ......... p=338w ............P=676w U=52v .............U=52V...............U=52V r=17ohmi..........R=8 ................R=4 ohmi :lol: :lol: :lol: :roll: :lol: :!: :!: Link spre comentariu
ghettoman Postat Iunie 21, 2005 Partajează Postat Iunie 21, 2005 astea te satisfac? :wink: astea urma sa ajunga pe tda-uri...dar din pacate..la cum suna tda alea o sa ma orintez spre alceva..ca tzie itzi place cum suna...asta e alta chestie...oricum nici pentru pa nus bune dapai hifi.....mai bine zis lowfi :lol: radiatoarele alea sunt pentru teste sa vad ce poate montajul....daca te uitai cu atentzie vedeai si un ventilator de 120 in aftza lor..c.are e alimentat la 220 si are 5600 de ture...cfm e peste 120 la el...cu ala radiatoarele alea "bomba" si tda-urile in punte la blana nu trece de 30 de grade temperatura pe ele :wink: tot nu m-ai lamurit cu rutarea cablajului....unde am gresit :? de curiozitate chestia cu 675 de w de unde ai scoso?...ca doara nu e in clasa A puntea aia Link spre comentariu
Vizitator SyNcRoN Postat Iunie 21, 2005 Partajează Postat Iunie 21, 2005 deci standby -ul il leg la masa, daca il vreau inactiv, nu ? Link spre comentariu
Muzyk_ant Postat Iunie 21, 2005 Partajează Postat Iunie 21, 2005 gettoman?....de unde ai luat radiatoarelel alea ca sunt dragute , dar sincer...parerea mea de muzician , eu nu le-as strica pe niste tda7294...cu toata reclama lui....incearca ceva pe mos cu irfp240 si ai sa vezi ce parere "buna" o sa ai despre tda Link spre comentariu
ghettoman Postat Iunie 22, 2005 Partajează Postat Iunie 22, 2005 deci standby -ul il leg la masa, daca il vreau inactiv, nu ?stdby il legi la V+ man...nu la masa ca face pocvezi aici...http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?p=37491#37491radiatoarele is de la conex...alea de 300x32x100....iar privind tda-ul...draq le foloseste la el ca nu merita radiatoarele astea....vor fi puse niste irfp-uri pe ele..miai citit gindurile :oops: Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iunie 22, 2005 Partajează Postat Iunie 22, 2005 daca tu zici....si spre informatzia ta are stdby...iar performanztele nu se refera numai la slewrate..cablajul eu zic ca e rutat binishor...daca nu...astept sugestiipai ... eu nu fac legarea in punte cum arta aia in datasheet .. idioti :x ci fac un TDA in config inversor si unul neinversor dar nu mai folosesc st-byul (vezi in aplicatiile de la National Semiconductor pt lm3886 ) se aude mult mai bine asa . referitor la cablajul tau unde sunt condesatorii de 100n de pe +/- zi mai vrei sa sune bine :evil: eu in general alimentezi partea din fata a tda-ului prin niste rezistente de 100ohmi/condesatori 100n la masa :wink: .PS: chiar ca la tine se poate spune ca "le faci pe genunchi " in conditiile incare lucrezi tu nu are cum sa rezulte un produs bun , de calitate :roll: imi pare sincer rau pentru ca nu apreciati cum trebuie aceste circuite . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum