niku_dj Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 am un philips gamma-3 care are o mufa de tipul asta pe + di pe - l-am alimentat si am pus doua difuri pe HL cu - de deasupra lui si HR cu - de deasupra lui prioblema este ca desi dau volumul la max abia se ude in difuri ceva poate cineva sa imi explice ce inseamna notatiile pinilor? poate am legat eu ceva gresit? sau ii dus casu?(ceea ce nu prea cred ) Link spre comentariu
ionut20 Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 conecteaza alimentarea dupa cum ti-am desenat pe mufa ta, iar difuzoarul de test il pui intre HR si minusul de deasupra, sau intre VR .. VL ..HL si minusurile corespondente acestor mufe. Link spre comentariu
niku_dj Postat Noiembrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 mersio sa incerc Link spre comentariu
madkat Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 este mufa tipica ISOgasesti pe net schema de conectare iar H inseamna Hinten (spate) si V - Vorn (fata) - leaga pe V si vezi cum se aude Link spre comentariu
niku_dj Postat Decembrie 1, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2008 cred ca l-am arsnu se mai aude delocsi dupa ce am conectat S se auzea tot asaam vrut sa schimb de pe H pe V si din gresala am schimbat -, lasand H conectat(deci era conectat HL cu - de la VL)... si creca s-a dus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum