gabi_lori Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 sper,de regula nu e prea mare diferenta,oricum va foarte multumesc tuturor si daca are totusi cineva schema lui darclee5 ar fi si mai bine. Link spre comentariu
ctepeo Postat Iulie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2009 Azi am fost prin talcioc ?i am v?zut acel "Telefunken" interbelic, 2 "Vostok" 57 http://rw6ase.narod.ru/w/wostok/wostok57.html (unul într-o stare mai proast?, altul într-o stare mai bun?), unul bulg?resc "Elprom" Typ 2 (care pentru intrarea de magnetofon avea primul tip de muuuf? D.I.N., iar pentru intrarea de pick-up muf? banan?), unul dintre primele radiouri portabile pe tranzistori fabricate de "Telefunken" (avea ?i U.K.W.), plus un telefon de ebonit? (modelul fabricat cam din 1944 pân? prin 1964) plus un telefon din anii '30 (corp de metal, microrecptor de ebonit?) care avea cablul telefon - receptor înlocuit. Pentru radiou "Vostok" 57 (cel care se afla în stare bun?) ?i pentru cel bulg?resc am numerele de telefon ale propietarului. Cine le vrea, p.m. me. P.S. "Vostok" 57 nu duce decât maxim 7.000 Hz. audio pe F.M. ??? Link spre comentariu
gabi_lori Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 da am vazut si eu telefunkenul ala joi,vroia pe el 170lei,nu stiu daca e mult sau putin,eu am dat pe melodia 30lei iar pe darclee5+traviata2+opta 100lei.si arata destul de bine acum si mai bine ptr ca le-am demontat,le-am curatat de praf si mizerie,le-am lacuit din nou,acum urmeaza cand o fi timp si bani sa cumpar lampi si condensatori(doar cele defecte)si la treaba.apropo vreau si eu ptr opta o lampa 140NG,sau am inteles ca merge si AZ1.multumesc si mai astept schema de la darclee5 daca o are cineva. Link spre comentariu
gabi_lori Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 telefunkenul nu mai era dar pe vostokul ala azi vroia 30lei,e cu pick-up,arata bine,merge refacut,am vrut sa-l iau dar astept un bebe-u si am alte cheltuieli.azi am vazut unul din lampari in targ,era in statie vorbea cu cineva cu o nova alba,am vrut sa opresc dar era fff aglomerat.nu stiu cum va cheama era tipul cu barba,v-am mai zis eu va cunosc bine v-am vazut mereu prin v cascadelor,mai era azi in targ un tip mai in varsta avea statii rusesti,ma rog componente si lampi dar numai rusesti,de transmisiuni terestre si de pe la il18.mai astept si eu daca are cineva schema de la darclee5.mersi mult. Link spre comentariu
d2134 Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 mai astept si eu daca are cineva schema de la darclee5Asa cum se vede pe proradioantic.ro ( http://www.proradioantic.ro/afisare_poza.php?src=produse/1207837298_poza.jpg ) Darclee 5 are codificarea S643A2. Asta inseamna ca are aceiasi schema electrica cu S643A, Darclee 3 (difera caseta si, poate, ceva detalii constructive). Asta din urma se gaseste in cartea cu scheme de aici: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=183&t=41207 in vol 1, la pag. 104.Daca nu ai descarcat cartea da-mi o adresa de e-mail pe MP ca sa ti-o trimit. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 am cumparat azi din tirg telefunkenul(130ron),nu are traful de alimentare Link spre comentariu
gabi_lori Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 mersi mult,da,am descarcat schema de la darclee3 de pe site.inca o data mersi mult baieti. Link spre comentariu
nichishoru Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 am cumparat azi din tirg telefunkenul(130ron),nu are traful de alimentareAla de care ti-am zis eu? Daca da e interesant ca vanzatorii pretindeau ca si merge!Eu am luat de la un "gunoier" din tirg cu 50roni (multumiri lui "ZAL" pentru pont!) un "DAUGAVA" rusesc cu patefon care e complet, patefonul cu partile metalice cam ruginite dar cu motorul si rola intrmediara OK, deci reparabil.Carcasa necesita ceva ingrijiri si poate traful de retea sa fie strapuns (asa mi s-a spus la cumparare dar nu pare): Link spre comentariu
nicolae57 Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Daca tot santem la capitolul achizitii,am luat ieri din targul anticarilor de pe bulevardul Aviatorilor un Rekord47, complet si in stare destul de buna,la pretul de 30 lei. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Si un Philips 900X cu redresoarea sparta si cu un capac de spate improvizat.Caseta in stare destul de buna. Link spre comentariu
gabi_lori Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 l-am vazut si eu pe daugava ala de la indivizii aia care demoleaza tot ce le iese in cale,mi-au cerut prima data 100lei dupa aceia da-mi 50,de ce nu i-am dat ptr ca vizavi era alt tip cu vostok-ul ala de vroia 30 de lei si arata chiar super bine si tot rusesc,sincer nu stiu daca avea pickup sau patefon pe el ca la cat era si ala de vechi...nu stiu,dar la nesimtitii aia nu ar trebuii sa le dam cat cer ptr ca nu merita si se invata,sunt niste betivi care nu pretuiesc decat sticla.o zi buna.si pe unde este targul anticarilor de la aviatorilor?si cand se tine? Link spre comentariu
gabi_lori Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 pe unde este targul asta al anticarilor pe aviatorilor?si cand se tine?multumesc. Link spre comentariu
zal Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Se pare c? a fost o zi bun? de achizi?ii. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 pe unde este targul asta al anticarilor pe aviatorilor?si cand se tine?multumesc.Intre statuia Aviatorilor si piata Victoriei,la fiecare sfarsit de saptamana mai putin in zilele cand se organizeaza in Obor sau in parcul Carol. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 am cumparat azi din tirg telefunkenul(130ron),nu are traful de alimentareAla de care ti-am zis eu? Daca da e interesant ca vanzatorii pretindeau ca si merge!Eu am luat de la un "gunoier" din tirg cu 50roni (multumiri lui "ZAL" pentru pont!) un "DAUGAVA" rusesc cu patefon care e complet, patefonul cu partile metalice cam ruginite dar cu motorul si rola intrmediara OK, deci reparabil.Carcasa necesita ceva ingrijiri si poate traful de retea sa fie strapuns (asa mi s-a spus la cumparare dar nu pare):stiu aparatul de mai mult de o luna,initial cerea 300 ron pe el ,cind l am vazut prima oare eram cu zal si DjDog,am vazut si eu Daugava (rupe peretii e cu 6pc3 in final)si Vostok ,nu mai cumpar decit foarte vechi,mai era si un EM552 in stare destul de buna(nu avea spate)bafta la toata lumea la restaurat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum