Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Salut,

am vazut tot felul de frumuseti pe aici,si am mai aflat cate ceva,eu ma tineam sus si tare ca ce am eu e patefon,arata ca al lui misa,nu are goarna,palnia de rezonanta e in cutie,da mai nou vad ca e gramofon,eu faceam o confuzie probabil si credeam ca gramofonul e cel cu goarna la vedere :rade:

Inca nu arata ca al lui misa ,care e superb,al meu a avut ceva aventuri,i-am pus la punct partea mecanica,si merge impecabil,nu ma mai saturam de "A plecat la vanatoare Agarici",am stricat vreo cateva ace,mai am de lucru la partea estetica,am eu norocul asta la achizitii sa nimeresc numai de astea chinuite...Poze cand va deveni mai fotogenic,acum vreau sa ma ajutati sa identific un aparat de radio pe care nu mai scrie nimic de marca,e proaspat in colectie,nici curent de priza nu i-am dat inca,si arata ceva mai bine decat celelalte achizitii

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Nu stiu inca ce stie sa faca, nu a vazut curent de cel putin 30 ani,tre sa-l incerc cu lingurita,sa nu i se aplece,dar pt cazul cand va fi nevoie de schema,poate il recunoaste cineva,sa stiu si eu ce sa caut.

Link spre comentariu

Ata de la butonul de acord la variabil, e buna,de la variabil la scala nu o mai are,e rupta

Posted Image

timbrul aplicat pe capacul de spate

poate sa ma duc la Buzau sa-l intreb pe d-l Manole Avram ce marca de aparat a vandut

Posted Image

si o schema de amplasare tuburi,poate asa e mai usor de identificat,tot de pe capacul din spate,a fost conservat foarte bine tot aparatul.

Posted Image

Link spre comentariu

Salut. Felicitari de achizitie.Daca seamana cu acesta:471A.pdf[/attachment]P.S. Si, conform unor vechi documente, ar putea fi fabricat la S.A.R. Philips:

Link spre comentariu

Salut,nu numai ca seamana,da e aceeasi treaba,singura diferenta e ca la al meu intre butoanele de pe fata,are doar o intepatura,ca sa zic asa,un mic orificiu, in care a fost fixata sigla aparatului,care la al meu lipseste...de asta nu stiam ce marca e,ca nu mai scrie pe nicaieri cine l-ar fi fabricat,cand,unde,samd.Multumesc,sper sa nu-mi dea prea mult de lucru.

Link spre comentariu

Salut,

nu numai ca seamana,da e aceeasi treaba,singura diferenta e ca la al meu intre butoanele de pe fata,are doar o intepatura,ca sa zic asa,un mic orificiu, in care a fost fixata sigla aparatului,care la al meu lipseste...de asta nu stiam ce marca e,ca nu mai scrie pe nicaieri cine l-ar fi fabricat,cand,unde,samd.

Ar fi trebuit sa mai aibe si [attachment=0]10cqd83.jpg[/attachment].

Succes la restaurat.

Link spre comentariu

La modul cum a fost pastrat aparatul,ma si mir cum de a rezistat pe capacul de spate timbrul de la vanzare,da eticheta de identificare sasiu a fost pierduta...desi a fost nituita,numai ca a fost scoasa intentionat din diverse motive,la fel si sigla de pe panoul de fata,probabil la un moment dat din existenta aparatului nu trebuia sa se stie ce marca e si cine l-a facut-e doar o presupunere.

Link spre comentariu

3-opta 739W4-darclee5,S643A2mersi mult ptr scememle de traviata si melodia,din cate m-am uitat astea sunt,au mai ramas cele doua,opta si darcle-ul cine are schemele sa ma ajute si pe mine,ii foarte multumesc.

Link spre comentariu

Este foarte probabil fabricat la S.A.R. Philips Bucuresti... Era alintat "cadran solar" (cred...)...Ar fi fost bine daca ar fi avut si placuta de identificare pentru ca Philips obisnuia sa puna langa serie si initiala localitatii unde a fost fabricat aparatul. De ex.: L=Leuven,Belgia, P=Praga, E=Eindhoven, Olanda sau foloseau cifre dupa codul de tip.P.S. doru3160! am niste instrumente tare interesante....

Link spre comentariu

Da,ar fi fost bine sa fi avut placuta de identificare sasiu,numai ca trebuie sa fiu multumit ca restul aparatului a fost pastrat in conditii f bune,pozele pe care le-am postat sunt facute fara sa intervin deloc in aparat,asa l-am adus acasa,nu i-am dat nici macar un penson de praf,si nu arata ca ar fi fost desprafuit inainte de a veni la mine,e starea lui din depozitare,si asta spune mult...Cat despre instrumente,m-ati facut curios...poate reusim sa le vedem,ori aici,ori pe yahoo.com la ID doru3160@

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări