Vizitator Postat Mai 1, 2009 Partajează Postat Mai 1, 2009 Ma hazardez sa cer o rezervare de cateva zile pentru aparat.Am sa vorbesc cu @minitehnicus sa-l ridice el, este din Sibiu. Asta daca nu ai ceva impotriva. Azi m-am pus pe scos din trancotele uitate de mai bine de 5 ani in boacaza din curte...din pacate am uitat ascuns la "nivelul zero" un generator RF pe tuburi, e "hitlerist" ca sa zic asa...model EP 104 A, din pacate a a inceput sa rugineasca :(Trafo de retea si inca alte 2 trafuri au prins rugina chiar bine , partile mecanice inca mai functioneaza.Nu l-am alimentat deoarece are puntea redresoare pe seleniu, o sa incerc o reformatare a acesteia...daca crapa...crapa...Nu prea mai am de gand sa-l restaurez din lipsa de timp, in scurt timp o sa revin cu poze.Pana sa-l scot oficial la mezat as dori sa intreb daca este cineva interesat de un schimb cu niscai 6P3S-EDeoarece mi-am gasit 6P3S-E dau MOKA aceasta "fieratanie" PRIMULUI SOSIT numai cu ridicare personala din Sibiu (rog doritorul sa lase mesaj aci la vedere)Din pacate nu mai am lampoacele (le-am ratacit bine acu cateva luni si nu mai dau de ele) Link spre comentariu
cornelflex Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Ultima achizitie:[attachment=3]205836.jpg[/attachment][attachment=0]210002.jpg[/attachment] Link spre comentariu
ctepeo Postat Mai 3, 2009 Autor Partajează Postat Mai 3, 2009 Par?ial off-topic: ; Nu ?tiu ce e aia. Prima caset?? Am deschis un topic pe un forum american (cine vrea link-ul, s?-mi dea mesa; regulamentul forumului interzice link-ul c?tre alte forumuri , a?a c? nu am voie s? pun link-ul aici). Link spre comentariu
florinfloreanu Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Nu ?tiu ce e aia. Prima caset??maiculitza, mai vazusem poze cu casete cartridge, dar nu-mi inchipuiam ca au 25-30 cm !!!app, ala e un spot publicitar si are aproape 8 minute! in ziua de azi un spot tine 15 secunde, maxim 30. Link spre comentariu
feri.visky Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Fratilorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!Voi fi nevoit sa sterg acele raspunsuri/posturi care repeta/citeaza inutil ceva ce nu are nici un sens! Va place cum arata pagina asta?Si mie imi place aparatul postat dar nu... citat!Butonul de Raspunde se gaseste in stanga jos! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Ultima achizitie: Columbia C-150. In realitate aparatul arata putin mai bine. La prima vedere lipsesc: capacul spate, un buton de pe panoul frontal si doua tuburi electronice. Link spre comentariu
mișa Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 E posibil sa am eu un buton pentru aparatul tau. Asa pare din poza. Daca-mi dai dimensiunile, verific. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Tuburi americane din seria numerica.Cred ca am prin vechiturile mele 57 si 58. O metoda de restaurare sau confectionare a butoanelor,probabil multi cunosc site-ul http://www.jogis-roehrenbude.de/ la sectiunea Formteile - selbstgegossen(pe manseta din stanga paginii) Link spre comentariu
radianr Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 @viobioquote]am o mare problema de rezolvat,scala este aproape stearsarog pe cei care pot reface aceasta scala sa ma ajute pun si citeva poze cu interiorul aparatuluiAsta seamana cu cea a aparatului ? (ma refer la partea scrisa).[attachment=0]Skala-Org.rar[/attachment] Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 multumesc radianrnu acea este asalaam scanat o si o atasez mai jos Link spre comentariu
zal Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Poate se vedea mai bine cu o hîrtie neagr? în spate... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Poate se vedea mai bine cu o hîrtie neagr? în spate...da stiu ,nu am avut la indemina Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 salutari la toata lumeaare cineva schema de la COLUMBIA C150? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 nicolae57, misa, va multumesc pentru ajutorul oferit. Dupa cum probabil ati inteles, aparatul este deja vandut...poate noul proprietar este interesat. Butonul masoara 19 mm inaltime, dimensiunule sunt aproximative, masurate cu rigla, acasa nu am subler. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum