Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Am disc din acela pnetru verificat stereofonia (later edit: nu e bun pentru ce vreau eu din cauz? c? nu am difuzoarele afalte la cel pu?in 1,80 unul de altul :101 ).Chestia cu auzitul diferit pe cele 2 canale mi se trage de la 2 chestii1) Poten?iometrul de balans are probleme2) Când bag semnal via casetofonul deck... se aprind mai multe L.E.D.-uri pe canalul din stânga, decât pe canalul din dreapta; dac? comutCapriul pe mono num?rul de L.E.D.uri care se aprinde e egal. O alt? chestie: dac? pun o caset?, iar Capriul e comutat pe stereo, de asta dat? îmi indic? c? se aude la fel de tare pe ambele canale.

cred ca hibele sunt potentiometrul de balansin general la o imprimare stereo nu ai tot timpul canalele egale,ex la muzica rock in functie de pasajul muzical ai nivele diferite in functie de instrumentul care predomina la un moment datprobleme in deck,nu sunt reglate egal canalele pe playde ce intrarea vu-metrului din deck este legata la mufa de iesire,care este influentata de comutatorul din Capri?sigur au umblat meseriasi in elai grija de unde mai cumperi si unde mai repari scule ,din cite am auzit eu ai cam patito de citeva ori!!cind pui o intrebare puneo si tu sa inteleaga si creierul nostru ce vrei de faptspune ca deckul nu da semnal egal,nu ca stiai de balansul defect si ca nu se aud canalele egal la capriai pus vu-metru cu leduri la Capri?
Link spre comentariu

Nu am pus nici un vumetru la Capri. Deck-ul pare o.k. ... l-am luat de la cineva de încedere. Am s? m? duc cu el la veirificat. Am mai avut un deck, care din cauz? c? nu era un cablu conectat ca lumea îmi indica c? se aude doar pe un canal.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Nu am pus nici un vumetru la Capri. Deck-ul pare o.k. ... l-am luat de la cineva de încedere. Am s? m? duc cu el la veirificat. Am mai avut un deck, care din cauz? c? nu era un cablu conectat ca lumea îmi indica c? se aude doar pe un canal.

de incredere a fost si Simionescu nu???
Link spre comentariu

Chestia e ca acest aparat merita reparat deoarece are un sunet deosebit de bun iar receptorul e foarte sensibil chiar si pe UKW. Merita folosit in mod curent daca ai unde sa-l instalezi.Adevarul e ca acest aparat e suficient de complex ca sa creeze probleme la reparat unei persoane fara experienta. De exempu, cind am reparat capri-ul meu, a trebuit sa schimb citiva condensatori de pe cablajul cu finalul audio. Simplu la prima vedere, dar cablajul nu-l poti demonta decit daca dezlipesti o gramada de sirme.

Ai dreptate.Am trecut si eu prin asta. Sunt vreo 23 de sarme.
Link spre comentariu

un istria 661 a la care in fie care zi ascult radio romania si antena satelor la care din pacate am facut doam um mai am de facut us uss si ul si un rapsodia la care am ramas fara traful de retea sa ars :cry:mai am si un mag tesla b3 hibrid

Link spre comentariu

florinmar te rog sa-ti editezi postu si sa folosesti semnele de punctuatie si nu ar strica sa faci uz de gramatica limbii romane.Altfel postul respectiv o sa dispara!

Link spre comentariu

sal caut si eu o schema de radio e vorba de RAPSODIA varianta cu em80 cine o are rog sa mi-o trimeata la dresa de e-mail [email protected] sau so posteze aici multumesc anticipat ozi buna :smt103: cine da schema are un gratar dela mn si o bere :da

Link spre comentariu

Ia auziti o chestie faina: Un tip, vinde aparatul Rossini din colectia mea cu 4000Euro! Aici e linku': http://anunturi.netflash.ro/hobby/obiec ... 72235.htmlIar aici: http://www.proradioantic.ro/index.php?x=item&id_p=724 e poza din colectia mea.(un coleg de forum mi-a atras atentia)Aparatul din colectia mea nu e de vinzare si oricum valoraza mult mai putin....

Probabil ca s-a folosit de gogu ca sa gaseasca o foto pentru aparatul lui (fiindu-i lene sa si-l pozeze)...zic si eu.
Link spre comentariu

Da, probabil. Dar exact cu acest aparat voiam sa fac cu cineva un schimb, si omul a gasit aparatul si la vinzari si a avut indoieli, datorita pretului si pozei identice. (se gindea sa nu ma pacaleasca neintentionat, primind un aparat asa scump)

Link spre comentariu

Ia auziti o chestie faina: Un tip, vinde aparatul Rossini din colectia mea cu 4000Euro! Aici e linku': http://anunturi.netflash.ro/hobby/obiec ... 72235.htmlIar aici: http://www.proradioantic.ro/index.php?x=item&id_p=724 e poza din colectia mea.(un coleg de forum mi-a atras atentia)Aparatul din colectia mea nu e de vinzare si oricum valoraza mult mai putin....

Probabil ca s-a folosit de gogu ca sa gaseasca o foto pentru aparatul lui (fiindu-i lene sa si-l pozeze)...zic si eu.
Intr-adevar, poza are si copyright-ul pe ea; este un abuz si cred ca poate fi - macar - atentionat proprietarul site-ului care a postat foto.Cat despre pret, cred ca a adaugat un "0" in plus...Oricum, vorba aceea cu cine cere si cine da...sa vada daca i-o da cineva ce cere.
Link spre comentariu
Vizitator viobio

anuntul cu acest radio a fost si pe proradioanticeu am sunat la om si e cam dus cu capul,chiar vrea 4000 eurocind am sunat am facut pe nepriceputul si era convins ca a gasit fraierul,dupa acea a urmat mistoul de rigoareasta nu e singurul ,am gasit intr o zi un INGELEN cu 12000 euro ,nu exagerez,era un model din 1940, destul de comun

Link spre comentariu

Un scandal similar a fost si pe ebay unde s-a postat o poza de pe radiomuseum... drept replica radiomuseum a blocat toate pozele la copiere pentru cine nu e membru!Daca te ai inscrie pe site ai putea sa inserez comentarii sau sa pui o intrebare vanzatorului...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări