ctepeo Postat Aprilie 18, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2006 Eu IAR am probleme cu "Temp" ala al meu; de data asta nu MAI merge oscilatoru' de linii; o fi din cauza ca atunci cand a bubuit un condensator s-a ars si vreo rezistenta? :axe: Sau e din cauza de 6H8C (6N8S); 5T4S din zona 6N8S si G-807 are de-a aface cu oscilatorul de linii sau e doar dioda recuperatoare?Btw, are careva radio in carcasa de metal, si daca da, cum se aude? Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 19, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2006 Uite aici documentatie: http://forum.softpedia.com/index.php?sh ... 124465&hl= Link spre comentariu
bogdan69 Postat Aprilie 20, 2006 Partajează Postat Aprilie 20, 2006 Ovidanie cat vrei pe acel pick-up? Ma intereseaza Acel Traviata si pentru partea cu lampi.Ascult numai pe lampi de la preul de doza MM cu 2 6P1N si pana la finalul cu EL34B. Link spre comentariu
MishuL Postat Aprilie 21, 2006 Partajează Postat Aprilie 21, 2006 Stereo's TEMP 2Stereo, no offence, pe-asta daca tzi-l arunca maica-ta vin cu duba shi va fugaresc in jurul blocului pe amandoi! :smt004 Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 21, 2006 Partajează Postat Aprilie 21, 2006 Ovidanie cat vrei pe acel pick-up? Ma intereseaza Acel Traviata si pentru partea cu lampi.Adica cit vreau pe Supraphon din foto?Sau te-ai referit la Traviata (cu pick-up Supraphone) pe care inca nu o am dar o voi gasi curind ? Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 21, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2006 Mersi, Mihaita! :smt003 :supz: 6N8S si 6N7S e compatibile? Link spre comentariu
bogdan69 Postat Aprilie 21, 2006 Partajează Postat Aprilie 21, 2006 Ovidanie cat vrei pe acel pick-up? Ma intereseaza Acel Traviata si pentru partea cu lampi.Adica cit vreau pe Supraphon din foto?Sau te-ai referit la Traviata (cu pick-up Supraphone) pe care inca nu o am dar o voi gasi curind ?Intrebam de Supraphon-ul din poze. Prefer insa Traviata. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 21, 2006 Partajează Postat Aprilie 21, 2006 Nu cer bani pe Supraphon.Ti-l trimit gratis cu o conditie:Sa ne arati si noua cum il restaurezi, topic frumos,cu poze,spui ce probleme intimpini,noi privim si dam sfaturi,idei...Ce zici,esti de acord? Link spre comentariu
bogdan69 Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 Absolut de acord. Iti trimit pe privat adresa mea postala pentru expediere. Platesc taxele de expediere indiferent de curierul ales de tine.Sarbatori fericite tie si tuturor colegilor de forum Link spre comentariu
andreidinsv Postat Aprilie 23, 2006 Partajează Postat Aprilie 23, 2006 Ma tot chinuie un gind:Oare pot construi un modul de uus cu lampi si sa-l cuplez la radioul meu cu lampi?Ati construit asa ceva? Link spre comentariu
Kosmin Postat Aprilie 23, 2006 Partajează Postat Aprilie 23, 2006 Ma tot chinuie un gind:Oare pot construi un modul de uus cu lampi si sa-l cuplez la radioul meu cu lampi?Ati construit asa ceva?nush daca te tine buzunarul dar uite aici o versiune de tunerhttp://babelfish.altavista.com/babelfis ... rojekt.htm Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 24, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2006 Trece careva să mă ajut să pin în funcţiune "Temp" 2-ul (pe 29 apr. face 49 de ani şi vroiam să-l pun în fucnţiune până atunci).Decomdată nu MAI AM mobil - mi l-au furat azi! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 24, 2006 Partajează Postat Aprilie 24, 2006 Ma tot chinuie un gind:Oare pot construi un modul de uus cu lampi...Andrei,este multa munca.Daca vrei neaparat UUS cind merg la tara iti aduc Latvia. Link spre comentariu
MishuL Postat Aprilie 25, 2006 Partajează Postat Aprilie 25, 2006 Mersi, Mihaita! :smt003 :supz: 6N8S si 6N7S e compatibile?De un'sa shtiu eu? Intreaba-i pe-aia de shtiu! :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum