Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Oho! Se vede c? e sovietic, 5?3S redresarea ?i 6P3S finala. Dac? ai mai g?si o 6P3S din anii ?ia, în form? de par?, ar fi chiar ca nou. :aplauze

Apropo de rusi:am luat duminica din tirg un Ural 57 cu pickup cu 80 roni. Am inceput sa-i refac carcasa (curatire si revopsire ocru cu negru) iar sasiul extras, bagat la curatare si apoi scurta revizie.Obiectul a fost se pare cuib de soareci care au mincat membranele difuzoarelor, ata de scala si mai grav terminalele bobinelor de UM si normal sau si usurat pe sasiu provocind o oarecare oxidare.Dupa ce am terminat cu carcasa am dat "foc" sasiului si surpriza: merge OK (pe cele doua game de scurte, foarte stabil si clar) fara brum si cu un sunet puternic datorita finalei 6P3S si a trafului de iesire generos. Mai am de refacut partea de UM si UL, curatat variabilul si pus ata de scala noua si reparat/inlocuit difuzoarele. Pickupul e complet, cu rolele de cauciuc in stare buna dar mai trebuie degresat si uns motorul.Are toate butoanele si scala in buna stare doar un pic decolorat fondul negru (a stat undeva la soare??).Ochiul magic e epuizat, l-am inlocuit (multumiri lui VIOBIO!) si functioneaza.Poze in starea initiala:
fara osanale intre prieteni!
Link spre comentariu

Pentru Misa:

-bine ai facut ca ai postat Simfonia. Ar trebui sa-i toaleta asa cum numai tu te pricepi. O sa avem

nevoie de niste poze pentru un album...

-la fel si cu Partizan... vezi pe site-ul www.proradioantic.ro ca mai exista unul. Care-i A, A1 sau A2???

Pentru Nichisoru... frumos aparat, a meritat fara probleme... se vede "arhitectura moscovita"...

Link spre comentariu

Ar fi bine sa pui si o poza ...

ZIPHONA PA 2040 (RFT)2x10W Stereo
Am ?i eu unul, dar post 1989, dar mi l-a reparat cineva o dat? ?i a pierdut 2 din butoanele originale! :cry:
Link spre comentariu

de ce oare am impresia ca in poza 2 e vorba de niste soldati rusi care au strans si ei de-un vagon ca sa-l duca acasa?

Vroiau sa calce pe urmele lui Alexander Stepanovich Popov :rade:
Link spre comentariu

de ce oare am impresia ca in poza 2 e vorba de niste soldati rusi care au strans si ei de-un vagon ca sa-l duca acasa?

In poza 2 e vorba de soldati germani iar radiourile sunt stranse din ghetoul din Varsovia (daca nu ma insel?!)
Link spre comentariu
Vizitator viobio

In poza 2 e vorba de soldati germani iar radiourile sunt stranse din ghetoul din Varsovia (daca nu ma insel?!)
da sunt germani ,dupa arme si uniforme,nu sunt rusiamericanii nu au interzis niciodata in Germania radiourile
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări