Vizitator viobio Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Frumos! Azi z?cea prin tîrg un Rubin 102, cred c? a ajuns pe foc...mergem Duminica in tirg la Valea cascadelor eu merg in fiecare Duminica ,Simbata am prieteni care se duc si daca e ceva interesant cumpara pt minne,eu merg pe la 7 sa cumpar ce e mai bun,daca vrei sa ne vedem suna la 0724156363 vio Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 am vazut si eu rubinul ala, arata bine la exterior... Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Nu mai avea lac pe el, s?racul. Cred c? a stat mul?i ani în ?opron. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 da dar era intreg Link spre comentariu
nichishoru Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 da dar era intregA intrebat cineva si cat se cerea pe el (eu nu am indraznit deoarece vinzatorul bronzat pe care il stiu demult cere deobicei sume f. mari)? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 nu am intrebat tot cam din cauza asta Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 nu am intrebat tot cam din cauza astava place? philips657a 1941 functional dupa o luna de munca Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 da dar era intregA intrebat cineva si cat se cerea pe el (eu nu am indraznit deoarece vinzatorul bronzat pe care il stiu demult cere deobicei sume f. mari)?daca vrea cineva televizorul ala sa ma sune ,stiu cine e vinzatorul ,e un tip viki din cernica nu l am vrut eu si a plecat la tirg cu el,0724156363 Link spre comentariu
Kosmin Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 va place? philips657a 1941 functional dupa o luna de muncafoarte frumos, bravo Link spre comentariu
danzup Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 va place? philips657a 1941 functional dupa o luna de muncaDa !Felicitari : l-ai restaurat perfect ! Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Viobio, frumos lucrat. Ce lac ai folosit?Exista unele aparate in care chiar merita inverita munca si bani pentru a le restaura. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Viobio, frumos lucrat. Ce lac ai folosit?Exista unele aparate in care chiar merita inverita munca si bani pentru a le restaura.lac auto la spray Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 misto rau radioul ala. super frumos. pacat ca nu-l pot vedea in realitate ca senzatia e de jdemii de ori mai frumoasa decat cand il vad in poza. poate o fi vreodata sa se intample si asta. da dar era intreg A intrebat cineva si cat se cerea pe el (eu nu am indraznit deoarece vinzatorul bronzat pe care il stiu demult cere deobicei sume f. mari)? daca vrea cineva televizorul ala sa ma sune ,stiu cine e vinzatorul ,e un tip viki din cernica nu l am vrut eu si a plecat la tirg cu el,0724156363 asa... cat cerea pe teveul ala? un milion da bate cimpii Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 misto rau radioul ala. super frumos. pacat ca nu-l pot vedea in realitate ca senzatia e de jdemii de ori mai frumoasa decat cand il vad in poza. poate o fi vreodata sa se intample si asta. da dar era intreg A intrebat cineva si cat se cerea pe el (eu nu am indraznit deoarece vinzatorul bronzat pe care il stiu demult cere deobicei sume f. mari)? daca vrea cineva televizorul ala sa ma sune ,stiu cine e vinzatorul ,e un tip viki din cernica nu l am vrut eu si a plecat la tirg cu el,0724156363 asa... cat cerea pe teveul ala? vino la Bucuresti rokere,bagam si niste maiden si ne uitam la aparate! Link spre comentariu
d2134 Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Pentru chestii din talcioc parca era topic dedicat: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=40&t=28808&start=180 Numai porcaiti locul pe aici... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum