Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Frumos! Azi z?cea prin tîrg un Rubin 102, cred c? a ajuns pe foc...

mergem Duminica in tirg la Valea cascadelor eu merg in fiecare Duminica ,Simbata am prieteni care se duc si daca e ceva interesant cumpara pt minne,eu merg pe la 7 sa cumpar ce e mai bun,daca vrei sa ne vedem suna la 0724156363 vio
Link spre comentariu
Vizitator viobio

da dar era intreg

A intrebat cineva si cat se cerea pe el (eu nu am indraznit deoarece vinzatorul bronzat pe care il stiu demult cere deobicei sume f. mari)?
daca vrea cineva televizorul ala sa ma sune ,stiu cine e vinzatorul ,e un tip viki din cernica nu l am vrut eu si a plecat la tirg cu el,0724156363
Link spre comentariu
Vizitator viobio
misto rau radioul ala. super frumos. pacat ca nu-l pot vedea in realitate ca senzatia e de jdemii de ori mai frumoasa decat cand il vad in poza. poate o fi vreodata sa se intample si asta.

da dar era intreg

A intrebat cineva si cat se cerea pe el (eu nu am indraznit deoarece vinzatorul bronzat pe care il stiu demult cere deobicei sume f. mari)?

daca vrea cineva televizorul ala sa ma sune ,stiu cine e vinzatorul ,e un tip viki din cernica nu l am vrut eu si a plecat la tirg cu el,0724156363

asa... cat cerea pe teveul ala?

un milion da bate cimpii

Link spre comentariu
Vizitator viobio
misto rau radioul ala. super frumos. pacat ca nu-l pot vedea in realitate ca senzatia e de jdemii de ori mai frumoasa decat cand il vad in poza. poate o fi vreodata sa se intample si asta.

da dar era intreg

asa... cat cerea pe teveul ala?

vino la Bucuresti rokere,bagam si niste maiden si ne uitam la aparate! :da :da :da :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări