Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Mai ai telecomanda de la "Festivals"?

Ce pot sa spun sigur este ca am avut-o..."Teoretic" ar trebui sa fie pe undeva prin niste cutii pe la tara, nu am avut timp si pentru ea.Poate in concediul viitor, in 2009...
Link spre comentariu
All'estero sorge una fitta rete di distributori esclusivi che copre ben 60 Nazioni in: Europa, Africa, Asia, Oceania e nelle Americhe. In queste ultime ai fini di una maggiore penetrazione commerciale sono state costituite, in America del Nord, la "American Geloso Electronics" e la " Canadian Geloso Electronics "; in America del Sud, imprese locali che portano il nome Geloso in: Argentina, Uruguay, Per?. Cos? i prodotti Geloso si diffondono nel mondo facendo conoscere il nostro Paese come nazione industriale nei luoghi pi? remoti.

O bogata colectie de Buletine tehnice Geloso se poate descarca de aici:

http://www.openfreedom.org/BTG/files/BTGeloso.htm

Multumesc, pentru informatia foarte la obiect, ca deobicei....

Link spre comentariu

S? g?se?ti telecomanda de la Festivals! Pentru ?ia care consider? aparatul doar o vechitur? cred c? ar fi un ?oc s? vad? c? aparatul are ?i telecomand?! :101 Mmm, ce a? vrea s? v?d un monstru de "Meteor"!S-a fabricat pe la începutul aniilor '60 vre-un televizor românesc cu alimentare în paralel (l?m?i E) - aten?ie, Diamant ?i Sirius au ap?rut la sf., nu la începutul aniilor '60!

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Si eu am mai facut rost de un aparat. Philips 768U din 42-43.

salut misaam aflat ce aparat este,este atwater kent -columbia,ai cumva schema?astept mendemiine aduc acasa un mega radio telefunken 8001,are 50 de kg,pentru el am nevoie de doua ad1 daca are cineva le cumpar
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări