Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate cu lãmpi detineti?

ctepeo

Postări Recomandate

Daugava are final audio 6p3s. Mai am citeva aparate care in schema sunt echipate cu 6p3s dar in realitate au 6p6s.

e posibil pt ca si la Baltica pe schema apare 6p3s dar eu cand am facut rost de sasiu avea lampile originale si finala era 6p6s in loc de 6p3s, sau dioda de detectie 6X6s in loc de 6X5s (se poate vedea aici in interiorul radioului lui misa)
Link spre comentariu

Am primit "cadou pentru colectie" un radio Mediator Z50A cu EK2, EF9, EBL1 si AZ1, toate Philips. Receptioneaza lungi medii si scurte. Are carcasa de bachelita. Este cel mai bine conservat aparat cu lampi pe care l-am vazut vreodata. Cred ca nu are nici 100 de ore de functionare. L-am primit impachetat in hirtie si legat bine cu sfoara. Nu are nici o zgirietura si nici praf in interior. A stat zeci de ani impachetat intr-un dulap. Inainte sa ii scot capacul din spate am crezut ca e nou.Nu am gasit nici un fel de documentatie despre el. Daca stie cineva ceva....In citeva zile pun poze. (aparatul foto imi este plecat in excursie)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări