miclovan Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 wow sunt functionale? :supz: Link spre comentariu
mișa Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 Carmen2 functioneaza. Trebuie sa-i montez doar EM80. Daugava mai are de asteptat la coada pina va functiona. Oricum pe amindoua le curat putin zilele astea si le adaug la colectia mea: http://www.proradioantic.ro/index.php?x ... olectie=14 Daugava are final audio 6p3s. Mai am citeva aparate care in schema sunt echipate cu 6p3s dar in realitate au 6p6s. Link spre comentariu
miclovan Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 wow ...misto colectie... :supz: Link spre comentariu
Kosmin Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 Daugava are final audio 6p3s. Mai am citeva aparate care in schema sunt echipate cu 6p3s dar in realitate au 6p6s.e posibil pt ca si la Baltica pe schema apare 6p3s dar eu cand am facut rost de sasiu avea lampile originale si finala era 6p6s in loc de 6p3s, sau dioda de detectie 6X6s in loc de 6X5s (se poate vedea aici in interiorul radioului lui misa) Link spre comentariu
cornelflex Postat Septembrie 1, 2008 Partajează Postat Septembrie 1, 2008 Domnilor am nevoie de schema aparatului radio Carmen 2 in format electronic. Am schema dar nu am in format electronic. Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
cornelflex Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Mersi Misa !!Problema este ca Carmenul respectiv are ca final ECL82.Daca ai schema lui te r og sa postezi. Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Varianta cu EM80. Link spre comentariu
cornelflex Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Varianta cu EM80.Mersi HERRR "misa"!! Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 6, 2008 Partajează Postat Septembrie 6, 2008 Am primit "cadou pentru colectie" un radio Mediator Z50A cu EK2, EF9, EBL1 si AZ1, toate Philips. Receptioneaza lungi medii si scurte. Are carcasa de bachelita. Este cel mai bine conservat aparat cu lampi pe care l-am vazut vreodata. Cred ca nu are nici 100 de ore de functionare. L-am primit impachetat in hirtie si legat bine cu sfoara. Nu are nici o zgirietura si nici praf in interior. A stat zeci de ani impachetat intr-un dulap. Inainte sa ii scot capacul din spate am crezut ca e nou.Nu am gasit nici un fel de documentatie despre el. Daca stie cineva ceva....In citeva zile pun poze. (aparatul foto imi este plecat in excursie) Link spre comentariu
feri.visky Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Poate fi asta? http*** kosmin227 edit: imi pare rau Fery dar am tot spus-o si o mai spun: aici nu se pun legaturi catre alte siteuri ce necesita autentificare Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Asta e aparatul: Link spre comentariu
cornelflex Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Asta e aparatul:Nu gasesc cuvinte. Super !! Link spre comentariu
blue Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Felicitari pentru achizitie ,este cu adevarat o bijuterie ! Misa, oare a fost pastrat intentionat in aceasta stare sau din intimplare ? Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Si eu mi-am pus problema. Am sa intreb. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum