cornelflex Postat August 11, 2008 Partajează Postat August 11, 2008 Foarte interesante componentele, mai ales difuzorul cu sasiu de carton, dar si Rubinul taiat, se mai vede un pick-up deck Ziphona, cel cu cutie verde.Da este un pick-up deck, am vrut sa deschid cutia dar navea cheie. Nu am vrut sa fortez.Cred ca e complect. Link spre comentariu
zal Postat August 11, 2008 Partajează Postat August 11, 2008 Are doza magnetica mono, ac dublu, 4 viteze (16-33-45-78) si traf ridicator de semnal. Se poate deschide cu un speraclu sau sirma indoita. Link spre comentariu
mișa Postat August 11, 2008 Partajează Postat August 11, 2008 Stie cineva ce aparat e asta? Tocmai l-am primit. Pare a fi fabricat de Electromagnetica. Link spre comentariu
jack Postat August 12, 2008 Partajează Postat August 12, 2008 Stie cineva ce aparat e asta? Tocmai l-am primit. Pare a fi fabricat de Electromagnetica. Este SIMFONIA S 544A , Radio Popular Link spre comentariu
yo3ihg Postat August 12, 2008 Partajează Postat August 12, 2008 este cu lampi din seria rimlock :smt003 , ce modele sunt? Link spre comentariu
jack Postat August 12, 2008 Partajează Postat August 12, 2008 este cu lampi din seria rimlock :smt003 , ce modele sunt? ECH 42 , 2xEAF 42 , EL 41 , AZ 41 Link spre comentariu
feri.visky Postat August 12, 2008 Partajează Postat August 12, 2008 Stie cineva ce aparat e asta? Tocmai l-am primit. Pare a fi fabricat de Electromagnetica.E interesant aparatul si imi inchipui cat de bine o sa arate dupa... tratament...Verifica daca sigla RP de la Armonia se potriveste si la Simfonia... Link spre comentariu
cornelflex Postat August 12, 2008 Partajează Postat August 12, 2008 Pentru vechituri accesati : http://vintageradios.piczo.com/?g=1&cr=6 Un site facut la repezeala, unde prin poze arat aparatele , piesele cara sint de vinzare. Siteul are si "Comment board" unde se poate comenta cele vazute. Link spre comentariu
feri.visky Postat August 12, 2008 Partajează Postat August 12, 2008 Am terminat cu restaurarea (pretentios zis!) aparatului Unirea. Vedeti cum a fost si cum este... Din pacate inca nu functioneaza pentru ca lampile sunt praf... Asa arata acum: http://www.proradioantic.ro/?x=item&id_p=1071 Asa arata cand l-am primit:.... interiorul nu se poate descrie.... Link spre comentariu
cornelflex Postat August 13, 2008 Partajează Postat August 13, 2008 Am terminat cu restaurarea (pretentios zis!) aparatului Unirea.Vedeti cum a fost si cum este... Din pacate inca nu functioneaza pentru ca lampile sunt praf... Asa arata acum: http://www.proradioantic.ro/?x=item&id_p=1071Asa arata cand l-am primit:.... interiorul nu se poate descrie.... Tot respectul, ai facut o treaba frumoasa. Link spre comentariu
miclovan Postat August 20, 2008 Partajează Postat August 20, 2008 eu detin un darclee S643A din 1964....reparat (in 2 zile)....functioneaza perfect, il folosesc ca amplificator pentru PC...mul?i oameni care au venit la mine s-au mirat ca folosesc o asemenea "vechitura", dar cand au auzit sunetul produs de acesta...au ramas blocati. mai jos puteti vedea poze cu aparatul. poze cu rol informativ ! :toimonster: Link spre comentariu
florinfloreanu Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 are cineva un buton de darclee in plus? ca asta din imagine: Link spre comentariu
yo3ihg Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 am chiar doua in plus :smt003 , dar cum ti le trimit? Link spre comentariu
mișa Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Am primit 2 aparate :Carmen2 S624A si un Daugava cu picap. Link spre comentariu
zal Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Ultimul e chiar interesant, ar putea fi socotit un stramos al combinei cu cd. :smt020 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum